Aventurile râmei Oli - Olga Gudynn

Aventurile râmei Oli - Olga Gudynn
-10%
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-50-6602-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 56

DESCRIERE

Aventurile râmei Oli - Olga Gudynn

 
Salutare, eu sunt OLIVER, o râmă ca toate celelalte! Prietenii îmi spun OLI.

Mă târăsc cât e ziua de lungă, sap tuneluri prin pământ şi am grijă de rădăcinile plantelor.

Florile mele preferate sunt zorelele. Sunt ca nişte umbrele prietenoase care mă apară de soare şi de ploaie. Când eşti mic, aşa ca mine, chiar şi picăturile de ploaie ţi se par mari. Eşti curios să afli cum e viaţa unei râme? Ei bine, fiecare zi e o mare aventură!
 
Trebuie să te fereşti ca să nu ajungi hrană pentru păsări sau momeală pentru peşti, dar, cu toate astea, este tare amuzant când ne strângem în cuibul nostru călduros de sub pământ şi povestim peripeţiile de peste zi.
 
Sunt un visător din fire. Imi imaginez că intr-o bună zi am să zbor să văd lumea. Mama îmi spune că sunt cam aiurit, dar am o mare calitate: niciodată nu mă dau bătut. Mai ales când mă iau la întrecere cu melcii mâncăcioşi. Ha! Ha! Câştig întotdeauna.

Mottoul meu este: POT ORICE!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1738 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.