Avocatul apărării. Pravda, Vol. 1 - Silvia Rusen & Mirela Iconaru

Avocatul apărării. Pravda, Vol. 1 - Silvia Rusen & Mirela Iconaru
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9017-51-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 224
Format: 13x20

DESCRIERE

Avocatul apărării. Pravda, Vol. 1 - Silvia Rusen & Mirela Iconaru

 
Durere sfâşietoare

Mă simt sufocată de toată lumea asta îmbrăcată în negru. Ridic ochii şi privesc cu greu în jurul meu. Atmosfera este apăsătoare, norii negrii varsă picături mari de ploaie peste pălăria mea neagră, iar ochelarii fumurii nu-i port pentru a-mi proteja ochii de soare, pentru că n-a mai răsărit de câteva zile, ci pentru a-mi ascunde ochii umflaţi şi roşii.
 
Şi, ca toată imaginea să fie completă, toţi oamenii din jurul meu sunt îmbrăcaţi în negru şi poartă ochelari fumurii, asemănători cu ai mei. Simt o durere puternică în piept, un gol imens în mine. îmi simt inima făcută bucăţi, imposibil de refăcut vreodată.
 
Unii dintre acei oameni trec pe lângă mine şi îmi pun mâna pe umăr, în semn de consolare. Deja în gândul meu i-am dat pe toţi la dracu'. Nimeni nu ştie ce este cu adevărat în sufletul meu, nimeni nu ştie că în ultimele două zile n-am mai mâncat şi n-am mai dormit deloc.
 
Cu toţii n-au făcut decât să se îmbrace în cele mai sobre haine, apoi s-au urcat în maşinile lor de fiţe şi-au venit pur şi simplu la cimitir, la o înmormântare.
 
Privesc apoi spre un colţ mai retras şi îl văd pe unchiul meu, fratele tatei. Are o figură neutră, rece şi distantă. Aş fi vrut să mă duc la el, dar ştiam că ne-am fi pierdut cu firea amândoi.
 
Sunt sigură că durerea din sufletul meu este aceeaşi cu a lui. Ştiu că niciun cuvânt nu-şi mai are rostul acum. Şi-a pierdut şi fratele, şi cumnata...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0472 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.