Ayahuasca - Planta sacră a spiritului

Ayahuasca - Planta sacră a spiritului
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 973-1812-34-2
Anul publicării: 2010
Pagini: 296
Categoria: Samanism

DESCRIERE

...''Ayahuasca - Planta sacră a spiritului''


... mama tuturor plantelor rituale de pe continentul sud-american, este o poartă către straturile cele mai profunde ale propriei noastre conştiinţe. Întâlnirea cu Grande Madre – aşa cum o cheamă nativii junglelor amazoniene, cu respect şi cu iubire – este o întâlnire care iţi poate schimba viaţa definitiv.

Adevărul despre tine însuţi şi despre Univers, odată trăit, nu mai poate fi ignorat. Se vorbeşte mult în ultimul timp despre uriaşa transformare de conştiinţă prin care trece în aceste timpuri Umanitatea.

..''Ayahuasca''.. este una dintre porţile disponibile în acest moment pentru aceia care simt că dincolo de realitatea plată, ordinară, ar putea găsi Adevarul, este primul pas către o nouă înţelegere a adevăratelor dimensiuni ale fiinţei omeneşti.

Autorul acestei cărţi, Ralph Metzner, filosof şi doctor în psihologie, este unul dintre cei mai celebri cercetători ai stărilor de conştiinţă extinsă, care s-a timp de zeci de ani cu investigarea potenţialului vindecător al plantelor sacre şi al substanţelor psihedelice.


Autor: Ralph Metzner

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0644 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.