Bacalaureat 2021. Geografie - Octavian Mandrut

Bacalaureat 2021. Geografie - Octavian Mandrut
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067931501
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 208
Format: 17x24
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Bacalaureat 2021. Geografie - Octavian Mandrut

 
... lucrarea propune o abordare nouă a procesului de evaluare bazată pe învăţarea raţională a geografiei, satisfăcând cerinţele disciplineişcolare, darşi pe cele ale exigenţelor examenului de bacalaureat. Construirea unor teste după modelul celor din ultimii ani apropie foarte mult exigenţele pregătirii de cerinţele examenelor propriu-zise.
 
Programa de examen (www. edu. ro) presupune un sistem de competenţe pe care trebuie să le demonstreze candidatul la bacalaureat. Testele din această culegere sunt construite pe baza exigențelor programei de examen, nu numai pe baza unor elemente prezente în anumite manuale școlare. În acest fel este posibilă, în condiţiile unei învăţări raţionale şi relativ continue, obţinerea unei note care să reflecte aspiraţiile fiecărui candidat.
 
Încă de la prima ediţie a manualuluişcolar în uz pentru clasa a XII-a al Editurii Corint (Europa – România – Uniunea Europeană. Probleme fundamentale, 2007), a fost realizată o culegere cuprinzătoare de teste pentru evaluarea rezultatelor învăţării, prima și singura de acest fel la momentul respectiv (2007).
 
Apariţia acestei culegeri a reflectat o viziune modernă asupra învăţării geografiei prin existenţa simultană a mai multor componente: manualul şcolar, atlasele geografice (cuprinzând Europa şi România), un ghid metodologic şi culegerea de teste. Prezenta ediţie de teste este îmbunătăţită substanţial, incluzând, faţă de cele anterioare, un număr de sarcini (itemi) și teste noi...
 
... cu ajutorul acestei culegeri se poate realiza o învăţare raţională a geografiei de clasa a XII-a, care să faciliteze performarea la examenul de bacalaureat şi obţinerea unei note corespunzătoare aşteptărilor. O notă foarte bună la acest examen favorizează ridicarea mediei generale, cu efecte semnificative pentru fiecare absolvent.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

31,41 RON
34,90 RON (-10%)
24,75 RON
27,50 RON (-10%)
Created in 1.6310 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.