Baietelul de 1000 de ani

Baietelul de 1000 de ani
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069800560
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 416
Format: 13x20

DESCRIERE

Baietelul de 1000 de ani - Ross Welford

 
... repede, a spus Roxy când am ieşit din garaj, care e numărul tău de mobil?

M-a privit uluită când i-am spus că nu am telefon. Sincer, nici dacă îi spuneam că am ca animal de companie un crocodil nu s-ar fi uitat la mine mai îngrozită. Nu i-am povestit despre problemele noastre cu banii, cum tata spusese că nu mai avem nevoie de încă o factură lunară. în schimb, i-am dat numărul de telefon fix.

-    O să te sun eu, am spus. E mai bine aşa.

-    Şi nu uita - niciun cuvânt, nimănui!

-    Eşti sigură că e mai bine aşa? Vreau să zic...

- Ai auzit ce-a spus. Hai să facem cum a cerut, cel puţin pentru moment. Altfel, poate îi facem mai rău. Eu nu vreau să-mi asum riscul, tu?

Am încuviinţat din cap, poate cam cu îndoială, dar am încuviinţat.

O să vă scutesc de toate ocările încasate de la tata. „Puturos, chiulangiu egoist" - asta ar fi pe scurt. Mătuşa Alice şi unchiul jasper ieşiseră cu barca lui Jasper, aşa că restul după-amiezii l-am petrecut ajutându-l pe tata să zugrăvească în mov pereţii dormitorului lui Libby, descărcând ultimele cutii, mutând mobila, ştergând-o de praf şi dând cu aspiratorul, astfel încât, la întoarcerea mamei, pe la şapte, de la call center, totul să fie în ordine, cratiţa pe foc şi tata, din nou binedispus.

Printre lucrurile nedespachetate găsisem un sac cu haine de-ale mele rămase prea mici, care nu fuseseră duse la second-hand, şi o pătură de lână pe care n-o mai văzusem niciodată şi căreia m-am gândit că n-o să-i simtă nimeni lipsa. Le-am ascuns pe toate sub patul meu, pentru mai târziu.

De fapt, dispoziţia tatei era suficient de bună ca să-i povestesc despre Alfie, în ciuda promisiunii făcute lui Roxy.
Ştiu. Dar gândiţi-vă: Alfie era rănit, abătut, fără casă. Mama lui murise şi probabil că, îndurerat cum era, nu mai gândea raţional. La naiba cu promisiunile: avea nevoie de ajutor de la un om mare!

Hotărâsem chiar şi cum aveam să-i spun, cred că şi trăsesem aer în piept ca să rostesc cuvintele, când am auzit cheia mamei în uşă. Pentru moment, trebuia să mai aştept...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0527 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.