Bataile inimii mele frante - Andrada Rezmuves

Bataile inimii mele frante - Andrada Rezmuves
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9017-20-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 335
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Bataile inimii mele frante - Andrada Rezmuves

 
... ai fost vreodată într-un club, Venus?
Obrajii mi se înroşesc instantaneu şi-mi întorc, ruşinată, privirea în partea opusă. La cei optsprezece ani ai mei, nu ştiu ce înseamnă distracţia şi viaţa de noapte. Ştiu ce înseamnă fiecare aparat performant al medicinei. Ştiu toate tipurile de pastile şi modul în care acestea se administrează. Ştiu tot ceea ce un om bătrân ştie.
Am înţeles, murmură acesta, pornind motorul maşinii. Păi, Venus, astăzi va fi prima ta noapte în club şi trebuie să o facem legendară!
Kay parchează în faţa unei dădiri, deasupra căreia numele „Beck's* tronează în lumini fosforescente de un roz aprins. Se dă jos de la volan şi aşteaptă ca eu să fac acelaşi lucru înainte de a-mi cuprinde mâna în căuşul palmei sale. Atingerea sa se simte stranie, la fel ca privirea celor care, probabil, ne consideră un cuplu.
Luminile colorate mă orbesc încă de la intrare şi simt nevoia de a-mi acoperi ochii cu braţul Ceea ce şl fac, stâmindu-i lui Kay un chicotit Cu mişcări blânde, îmi alungă braţul şi, amuzat, îmi sărută fruntea. Fumul de ţigară amestecat cu mirosul băuturii alcoolice îmi ajunge în căile nazale, facându-mă să tuşesc în repetate rânduri.
Ţinuta mea pare de-a dreptul caraghioasă în faţa rochiţelor scurte, cât mai decoltate şi cu cât mai multe paiete. Mă mişc nestingherită de pe un picior 
pe altul. Kay încă mă ţine strâns de mână In timp ce mă conduce prin mulţime până la barul îmbâcsit de sticle.
Prin valurile de muzică, se aud râsete, voci unele peste altele, chicoteli şi propuneri indecente care-mi zburlesc părul de pe ceafa. Mă simt atât de mică şl nepotrivită în această lume a haosului, încât mă ascund în spatele prietenului meu, neştiind cum să fac faţă situaţiei. Gura mi se întredeschide de surprindere şl dezgust, remarcând modul în care fetele se mişcă în faţa băieţilor. Prea multe atingeri. Mult prea vulgare.
— Două sucuri, te rog!
Cererea lui Kay mă surprinde în mod plăcut, întrucât nu a cerut nimic care să conţină alcool, Sucul ne este aşezat în faţă de un băiat tânăr care nu pare a avea mai mult de douăzeci şi cinci de ani. Acesta zâmbeşte la vederea lui Kay şi bate palma cu el, fă-cându-i cu ochiul.
—    Mai să fie, dacă nu e chiar Parker! Şi ea este? întredeschid buzele pentru a mă prezenta, insă
Kay mi-o ia înainte.
—    Iubita mea, Venus!...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Romane erotice

Created in 0.0484 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.