Beneficiile uleiurilor esentiale - Alexandra Hlade

Beneficiile uleiurilor esentiale - Alexandra Hlade
Preț: 45,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-029-062-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 166
Format: 16x23

DESCRIERE

Beneficiile uleiurilor esentiale - Alexandra Hlade

 
... noi nu putem trăi fără plante. La început, 80% din medicamentele pe care le avem astăzi au venit din plante. Fie au fost extrase sau am învățat cum să le sintetizăm.
 
Acum am ajuns să înlocuim lipsurile din dietă cu chimicale. 20% din medicamente încă au originea în plante. Beneficiile plantelor au fost descoperite în mare parte de femei.
 
Plantele au salvat vieți și femeile au considerat că au o obligație morală de a transmite mai departe aceste informații. Interesant este că femeile transmiteau informația pe cale orală și bărbații scriau cărți pentru că femeile nu aveau acces la educație.
 
Chiar dacă bărbații erau considerați vindecători, femeile erau cele care aveau grijă de bolnav pe termen lung. La fel se întâmplă și în ziua de astăzi. În vechime se spunea că ierburile erau pentru vrăjitoare, pentru cele care practică voodoo.
 
Din păcate, oamenii încă gândesc la fel și în ziua de astăzi...
 
CUPRINS:
 
CUVÂNT ÎNAINTE 11 CE SUNT ULEIURILE ESENȚIALE? 17 ȘCOLI DE AROMATERAPIE 23 CHIMIA ULEIURILOR ESENȚIALE PE ÎNȚELESUL TUTUROR 39 IMPORTANȚA PROCESULUI TEHNOLOGIC 43 ALERGII LA ULEIURILE ESENȚIALE... 49 SEMNIFICAȚIE ORAC 55 FRECVENȚA ULEIURILOR ESENȚIALE 59 ULEIURILE ESENȚIALE ȘI SISTEMELE ORGANISMULUI 63 ULEIURILE ESENȚIALE ȘI SISTEMUL LIMBIC (EMOȚII) 71 ULEIURILE ESENȚIALE ȘI SISTEMUL IMUNITAR 75 ULEIURILE ESENȚIALE ȘI SISTEMUL CIRCULATOR 79 ULEIURILE ESENȚIALE ȘI SISTEMUL DIGESTIV 83 ULEIURILE ESENȚIALE ȘI SISTEMUL ENDOCRIN 87 ULEIURILE ESENȚIALE ȘI SISTEMUL TEGUMENTAR (PIELE, PĂR ȘI UNGHII) 93 ULEIURILE ESENȚIALE ȘI SISTEMUL LIMFATIC 97 ULEIURILE ESENȚIALE ȘI SISTEMUL NERVOS 101 ULEIURILE ESENȚIALE ȘI SISTEMUL REPRODUCTIV 105 ULEIURILE ESENȚIALE ÎN SARCINĂ 111 ULEIURILE ESENȚIALE ȘI SISTEMUL RESPIRATOR 117 ULEIURILE ESENȚIALE ȘI SISTEMUL OSOS 121 ULEIURILE ESENȚIALE ȘI SISTEMUL RENAL 125 BENEFICIILE ULEIURILOR ESENȚIALE ÎN LUMEA CELOR CARE NU CUVÂNTĂ 131 UTILIZĂRI PRACTICE 135 REGULI DE DILUȚIE 139 ULEIURILE VEGETALE ÎN AROMATERAPIE 147 REȚETE 157 MĂSURI DE SIGURANȚĂ 163 BIBLIOGRAFIE 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0449 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.