Biblia vitaminelor. Peste 200 de vitamine și suplimente alimentare pentru a-ți îmbunătăți sănătatea, starea de bine și longevitatea - Earl Mindell, Hester Mundis

Biblia vitaminelor. Peste 200 de vitamine și suplimente alimentare pentru a-ți îmbunătăți sănătatea, starea de bine și longevitatea - Earl Mindell, Hester Mundis
-8%
Preț: 69,00 RON
75,00 RON (-8%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-789-387-8
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 512
Format: 17x24

DESCRIERE

Biblia vitaminelor. Peste 200 de vitamine și suplimente alimentare pentru a-ți îmbunătăți sănătatea, starea de bine și longevitatea - Earl Mindell, Hester Mundis

 

... cartea este structurată pentru a oferi informații clare și practice, astfel încât cititorii să poată lua decizii informate despre nutriție și suplimente.

 

Principalele teme acoperite în carte includ:

 

Beneficiile individuale ale vitaminelor și mineralelor: Fiecare vitamină și mineral important este prezentat în detaliu, inclusiv rolul său în organism, sursele alimentare, deficiențele și efectele asupra sănătății.

 

Cum să alegeți și să utilizați suplimentele nutritive: Cartea oferă sfaturi practice despre cum să selectați suplimentele potrivite pentru nevoile dvs. specifice și cum să le utilizați în mod corespunzător.

 

Alimentația sănătoasă: Pe lângă discuția despre suplimente, autorul subliniază importanța unei diete echilibrate și oferă sfaturi despre cum să vă îmbunătățiți alimentația pentru a asigura aportul adecvat de nutrienți esențiali.

 

Tratamente pentru afecțiuni specifice: Cartea include informații despre cum pot fi folosite vitaminele și mineralele pentru a sprijini tratamentul sau prevenirea anumitor afecțiuni, precum osteoporoza, diabetul, artrita și altele.

 

Biblia Vitaminelor este considerată o resursă esențială pentru cei interesați de sănătatea naturală și nutriție. Autorul, Earl Mindell, aduce în cartea sa o vastă experiență în domeniul farmaciei și nutriției, ceea ce conferă cărții un nivel înalt de autoritate și credibilitate.

 

Această carte este potrivită pentru oricine dorește să înțeleagă mai bine cum să utilizeze vitaminele și mineralele pentru a-și îmbunătăți sănătatea și a trăi o viață mai sănătoasă și mai activă.

 

Earl Mindell este un farmacist și autor renumit care s-a specializat în domeniul sănătății naturale și al suplimentelor nutritive. De-a lungul carierei sale, el a scris numeroase cărți care oferă sfaturi și informații despre cum să îți îmbunătățești sănătatea și bunăstarea prin intermediul unei alimentații sănătoase, suplimentelor nutritive și altor abordări naturale.

Una dintre cele mai cunoscute și influente cărți scrise de Earl Mindell este "Biblia vitaminelor". Această carte oferă o prezentare cuprinzătoare a rolului esențial pe care vitaminele și mineralele îl au în menținerea sănătății și prevenirea bolilor. Mindell explorează beneficiile fiecărei vitamine și minerale importante și oferă sfaturi practice despre cum să le integrezi în dieta ta pentru a obține cele mai bune rezultate.

În plus, Earl Mindell a scris și despre alte subiecte legate de sănătatea naturală și alternative, inclusiv plante medicinale, terapii complementare și moduri de a preveni și trata diverse afecțiuni cu abordări naturale.

Lucrările lui Earl Mindell sunt adesea apreciate pentru abordarea lor accesibilă și informativă a subiectelor de sănătate și nutriție. El a contribuit la popularizarea ideii că nutriția adecvată și utilizarea rațională a suplimentelor nutritive pot juca un rol semnificativ în menținerea sănătății pe termen lung.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0511 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.