Biblioteca invizibila - Genevieve Cogman

Biblioteca invizibila - Genevieve Cogman
Preț: 39,99 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-43-0468-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 312
Format: 13x20

DESCRIERE

Biblioteca invizibila - Genevieve Cogman
 
... clădirile se înşiruiau de-a lungul străzii principale, cu un patrulater central în care se afla capela, sala de adunare şi - cel mai important loc pentru ea - biblioteca şcolii. Casa Turquine era a doua, ceea ce însemna că avea de trecut pe lângă o singură casă, de preferinţă fără să atragă atenţia.
 
Nu trebuia să fugă. Nu încă. Dacă o vedea cineva alergând, ar fi stârnit bănuieli. Trebuia doar să meargă, frumos, cu calm, de parcă ar fi avut o treabă de făcut.
 
Reuşi, pentru vreo trei metri.
 
O fereastră se deschise brusc în spatele ei, în Casa Turquine, şi maestrul care discutase cu ea se aplecă în afară. Arătă spre ea.
 
- Hoaţa! Hoaţa!
 
Irene îşi ridică fustele şi o luă la sănătoasa. Pietrişul îi scrâşnea sub tălpi, iar primele picături de ploaie începură să-i biciuiască faţa.
 
Ajunse în dreptul următoarei clădiri, Casa Bruce, şi, pentru o clipă, se gândi să-şi abandoneze planul de fugă şi să se ascundă acolo, ca să-i fie pierdută urma şi să încetinească urmăritorii. Dar simţul de autoconservare îi spuse că nu avea să funcţioneze mai mult de câteva minute.
 
Şuieratul din spatele ei o avertiză chiar la ţanc. Se aruncă la pământ, rostogolindu-se, când garguiul o atacă, ţipând, cu ghearele de piatră întinse, dând să o înşface.
 
Rată şi se zbătu să-şi revină din plonjon, cu aripile grele retezând aerul, în timp ce se străduia să câştige înălţime. O altă creatură se aruncase de pe acoperişul Casei Turquine şi se rotea, căutând un unghi de atac potrivit.
 
Era una din acele situaţii, se gândi Irene cu amărăciune, în care ar fi fost minunat să fie necromant sau vrăjitor sau cineva care putea manipula forţele magice ale lumii, ca să ţintească garguii enervanţi de pe cer.
 
Făcuse tot posibilul să evite atenţia excesivă, să-şi păstreze acoperirea şi să nu pună în pericol puşti obraznici, care lăsau noroi peste tot pe podea şi nu se oboseau să-şi atârne pelerinele. Unde ajunsese? La un stol de gargui care o atacau - mă rog, doar doi până acum - şi probabil la un atac în masă din partea elevilor şi maeştrilor, în câteva minute. Gata cu recompensele virtuţii!
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0510 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.