Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Bliss - Echilibru, iubire, Integritate, Sexualitate, Suflet

Bliss - Echilibru, iubire, Integritate, Sexualitate, Suflet
-10%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 115
Format: 14x20
10,80 RON
12,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Bliss - Echilibru, iubire, Integritate, Sexualitate, Suflet''


....Maureen a fost descrisă ca o persoană sensibilă, spirituală şi înţeleaptă. Ţelul asupra căruia se concentrează este să i ajute pe oameni să se accepte integral – cu iubire pentru cine sunt şi cu îngăduinţă pentru cine nu sunt – depăşind barierele egoismului şi ale personalităţii, trecând la o viaţă mai liberă, care să le ofere mai multă împlinire. A implementat cu succes programe pentru familii în situaţie de criză şi pentru copii fără adăpost, concentrându se pe dezvoltarea respectului pentru propria valoare.

În Natura Extazului, Moss ne conduce într-o călătorie spre extraordinar – pe drumul care ne duce înapoi la adevărata noastră natură, la extaz.
Această călătorie magică realizează o vindecare profundă atât pe plan personal, cât şi pe plan global.

Cartea Natura Extazului ne arată cum să punem în armonie cele cinci elemente ale extazului – echilibrul, iubirea, integritatea, sexualitatea şi sufletul.
Relatările întâmplărilor personale de transformare, ca şi o serie de îndrumări de Explorare Interioară, presărate de-a lungul întregului text al cărţii, ne ajută în acest proces.

„Nu este nevoie să te mulţumeşti cu o viaţă banală, atunci când în tine se ascunde o viaţă extraordinară. Ştiu asta, pentru că am avut parte de ambele”, spune Maureen Moss, scriitoare, îndrumătoare în viaţă şi conducător de seminar.


-Echilibrul se realizează când păşeşti în lumina unui adevăr, care depăşeşte cu mult ceea ce cunoaşte mintea în momentul de faţă.

-“Sunt iubită şi iubesc aşa cum trebuie?” Cu fiecare clipă în care-ţi vei atinge propria inimă, vei ajunge să afli mai multe despre Iubire.

-Când îţi trăieşti viaţa cu Integritate, ia naştere o mare libertate şi o legătură profundă cu Pulsul Universal.

-Înţelegerea caracterului Divin al Sexualităţii tale şi a forţei pure a energiei tale sexuale sacre îţi deschide inima şi îţi permite să te apropii tot mai mult de inima lui Dumnezeu.
-Când urmezi mesajul Sufletului, ai de plătit un preţ, dar te aşteaptă şi o recompensă. Preţul este că viaţa ta, aşa cum ai cunoscut-o, nu va mai fi niciodată la fel. Recompensa: viaţa ta, aşa cum ai cunoscut-o, nu va mai fi niciodată la fel.

Autor: Maureen Moss

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 1.2044 sec
loader
Caut in catalog...
loader