Bravelands, volumul 2: Codul onoarei - Erin Hunter

Bravelands, volumul 2: Codul onoarei - Erin Hunter
Preț: 42,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-796-094-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 400
Format: 13x20

DESCRIERE

Bravelands, volumul 2: Codul onoarei - Erin Hunter

 
... ploaia asta era cea mai năprasnică din câte văzuse vreodată. Ghimpe se îndepărtă cu greu de locul de adăpare, împotmolindu-se cu labele în noroiul dens și cu blana șiroind de apă. Abia de mai putea zări ceva din cauza apei care i se scurgea pe frunte, pătrunzându-i în ochi și făcându-l să se șteargă, iar și iar, cu gesturi disperate.
 
Până și nările îi erau pline de apă. Ce s-a întâmplat? Ce s-a întâmplat? Marea Mamă a murit. Asta se întâmplase. Dar nu conta de câte ori își repeta aceste cuvinte – ele încă i se păreau ireale. Cum? De ce? Nu mai conta; Marea Mamă, Marele Părinte al Ținuturilor Neînfricaților, era moartă și nu-l mai putea ajuta acum pe Ghimpe.
 
El venise la locul de adăpare să-i ceară sfatul, sprijinul, să profite de înțelepciunea ei – asta și pentru că nicio altă viețuitoare nu l-ar fi putut ajuta. Marea Mamă ar fi știut cum trebuia să se poarte cu Spin Frunză-Măreață – de asta era sigur.
 
Enormitatea fărădelegilor lui Spin era mult peste orice putea concepe o viețuitoare de rând. Diabolicul babuin o ucisese pe Scoarță Frunză-Măreață, zdrobindu-i craniul cu o piatră. El îl otrăvise pe urmașul lui Scoarță, Râmă, cu venin de scorpion – croindu-și astfel drum pentru a deveni el însuși conducătorul Cetei Pădurii Luminoase.
 
Dar când Ghimpe îl înfruntase, plin de furie, pe drept cuvânt, Spin se mulțumise să râdă în hohote. Rânjetul lui încă îl bântuia pe Ghimpe, împreună cu certitudinea că ticălosul nu va răspunde pentru faptele lui. Vezi până unde pot să merg ca să protejez Ceata Pădurii Luminoase? Vezi până unde pot să merg...?
 
Ghimpe realizase exact ce voia să spună Spin cu aceste cuvinte: anume că n-ar fi avut nicio ezitare să-l ucidă dacă ar fi încercat să-i dea în vileag faptele față de ceată. Ghimpe a avut o șansă de a-l opri pe Spin – era un singur loc unde putea să meargă spre a cere ajutor...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0467 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.