Bunicul si doi delincventi minori - Petre Salcudeanu

Bunicul si doi delincventi minori - Petre Salcudeanu
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069629215
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 384
Format: 11X18

DESCRIERE

Bunicul si doi delincventi minori - Petre Salcudeanu

 
... bunicul tocmai se pregătea să-şi pună pijamaua - o pijama cu dungi mov, culoarea lui preferată - când telefonul sună strident. Detectivul se uită la alsacian cum stătea tolănit la gura sobei stinse, pe pledul ros de atâta întrebuinţare, dar câinele, ori nu înţelese ordinul din privirea stăpânului, ori se afla într-una din acele stări speciale, de care era tot mai des cuprins în ultima vreme, când se dovedea absent la tot ce-l înconjura.

Bunicul îşi trase iute pantalonii de la pijama şi, ţinându-i strâns cu o mână, ca să nu-i cadă, se repezi la telefon, apostrofându-şi în gând câinele că se dovedea atât de insensibil la ţârâitul care altădată îl făcea să sară grăbit pe cele patru labe.
 
Telefonul era aşezat pe un taburet cu roţi de cauciuc, anume ca alsacianul să-l poată împinge cu picioarele spre sofaua unde detectivul avea obiceiul să se odihnească în puţinele lui clipe de răgaz.

Cum am spus, taburetul rămase la locul lui, câinele aşijderea, lângă sobă, clipind alene, iar Bunicul, rostind o maximă latinească privitoare la bătrâneţe, puse mâna pe receptor. Era căpitanul Alexiu.

—    Domnule maior, începu Alexiu, şi, după felul oficial cum i se adresă căpitanul, Bunicul înţelese că se petrecuse ceva grav.

—    Ce s-a întâmplat, căpitane? Vorbeşte, vorbeşte, te rog, mai tare... Da, da, acum aud. Cred că aparatul meu...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0478 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.