Ca o piatra in rau - Mauro Corona

Ca o piatra in rau - Mauro Corona
-20%
Preț: 27,96 RON
34,95 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-8490-8
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 216
Format: 13x20

DESCRIERE

Ca o piatra in rau - Mauro Corona

 
... dar nu putea continua aşa, trebuia să-şi găsească o casă, să locuiască singur, departe de neamul ăla, să stea liniştit, să aibă un viitor şi, dacă era posibil, unul fără prea multe obstacole.
 
Pe muntele de marmură, unde a trudit ca un ocnaş în Cayenne, a petrecut anotimpurile cele mai frumoase ale tinereţii. Era un adult călit de optsprezece primăveri şi de tot atîtea ierni, veri şi toamne.
 
Dar acum muncea, lua leafă, era independent, liber, scăpat de coşmarul acelor părinţi. Lucrurile se limpezeau. Singurul neajuns rămînea casa. A închiriat una plină de pînze de păianjen. Pe care nu le-a curăţat. Acolo sus, la poalele munţilor, se spune că păianjenii aduc noroc, mai precis bani.
 
Aşadar, păianjenii ăia erau în regulă şi a fost un început bun. Să stea în mijlocul păianjenilor era mai bine decît să trăiască laolaltă cu nişte părinţi rataţi.
Aşa că tînărul a plecat. Aruncat în viitoarea viitoarei vieţi, el nu se temea de necunoscut, ci dimpotrivă, în momentul acela devenise foarte curios.
 
Erau atîtea lucruri de descoperit, de experimentat, de verificat. Lucruri abia auzite şi pe care acum era nevoit să le cunoască personal, să le vorbească, să le lase să-i alunece pe piele. Nu avea încredere în adulţi, mai ales în cei atotştiutori.
 
Inţelesese că oamenii mari sînt adesea moralişti, ipocriţi şi senten-ţioşi şi că de obicei îi descurajează pe cei tineri să facă ceea ce ei înşişi au făcut din plin şi cu plăcere. Sau ceea ce nu au reuşit să facă.

Cu un an în urmă aflase ce plăcut era să stai deasupra sau dedesubtul trupului gol al unei femei. Cea care l-a iniţiat a fost o grăjdăreasă, ţărancă, pădureancă şi păstoriţă cu douăzeci şi unu de ani mai în vîrstă decît el...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0459 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.