Cadere libera - Jessica Barry

Cadere libera - Jessica Barry
-10%
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 416
Format: 11X18

DESCRIERE

Cadere libera - Jessica Barry

 
... greutatea genţii mă împinge în jos pe munte, cu viteză, lumina slabă a lunii ghidându-mă printre copaci. Crengile mă lovesc peste braţe şi picioare. Cad o dată, rău. Scot un geamăt, dar mă ridic şi merg mai departe. Sângele îmi vuieşte în urechi. Alerg toată noaptea. Nu mă uit înapoi. Nu mă opresc.

Ajung în vale înainte de ivirea zorilor. Mă las pe marginea apei şi o ating cu vârfurile degetelor. Răceala ei mă şochează. Mă stropesc puţin pe faţă. Apa care mi se prelinge pe antebraţe este de culoare roz deschis. Sângele. Mă cuprinde setea. Ar fi atât de simplu să ridic mâinile căuş şi să beau.

Nu. Apa ar putea să mă otrăvească. N-am supravieţuit prăbuşirii unui avion ca să mă omoare dizenteria. Umplu cele două sticle goale şi adaug în fiecare câte o picătură de iod. Aştept. Sunt atâtea feluri în care se poate muri.

Mă uit la trupul meu. Simt durerea înăuntru ca pe un ecou cumva îndepărtat. M-aş putea infecta, aş putea avea hemoragie. Aş putea muri. Sunt atâtea feluri în care se poate muri.

Rămâi în viaţă.

îmi scot colanţii. Rana de pe piciorul stâng e adâncă, urâtă şi inegală. Scot cămaşa din geantă, rup o bucată din ea şi o înmoi în sticla cu alcool sanitar. Apăs pânza în tăietură şi durerea mă săgetează. Când pot vedea din nou, respiraţia îmi este întretăiată. Vad o aşchie albicioasă - tăietura a ajuns până la os.

Respiră.

Craniul său, albeaţa craniului său. Pe care o puteam vedea pentru că nu mai avea faţă.

Lumea începe să se învârtă şi eu ma chinui să rămân conştientă.

Opreşte-te. Respiră. Concentrează-te.

Strâng marginile rănii şi lipesc un bandaj în formă de fiu-lure. O să rămână o cicatrice urâtă.

Biata, micuţa Allison.

Imi pun colanţii la loc.

Simt un fior şi o senzaţie de furnicătură călduroasă îmi urcă pe şira spinării. Adrenalina curge prin mine, apoi dispare. îmi dau părul la o parte de pe ceafa şi atunci observ că nu mai este. Colierul. Mâna se opreşte la gât. Simt cum îmi bubuie inima...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Thriller & Mistery

Created in 0.0543 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.