Câinele care a salvat lumea - Ross Welford

Câinele care a salvat lumea - Ross Welford
-10%
Preț: 31,41 RON
34,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067936834
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 432
Format: 13x20

DESCRIERE

Câinele care a salvat lumea - Ross Welford

 
... ea se oprește lângă o ușă dublă aflată în mijlocul unui perete curbat și se întoarce cu fața spre noi. Inspiră adânc și are o criză de tuse care durează o veșnicie. La un moment dat, aproape că se încovoiase de atâta tuse și convulsie.
 
A cam stricat dramatismul momentului, însă apoi, la fel de repede cum se pornise, s-a oprit din tușit și și-a îndreptat spatele. Fața i s-a înduplecat un pic.
 
— Aa! Nu te speria, flăcău. Îmbătrânesc, atâta tot. Cum te numești?
 
— R… Ramzy. Ramzy Rahman. Doamnă! Buzele i se ridică într-un zâmbet și scoate un mic chicot.
 
— Doamnă? Ha! Să știi că tu ai maniere mai bune decât am eu, amice. V-am invitat la mine fără să facem cunoștință cum trebuie. Așa deci: tu ești Ramzy Rahman, iar tu?
 
— Georgina Santos. Georgie, pe scurt. Nu mai spun și partea cu „doamnă“. Mie nu-mi iese, așa, ca lui Ramzy.
 
— Bine, Georgie-pe-scurt și Ramzy-doamnă. Ăsta a fost micul meu test, vedeți? Însă de acum înainte, fără minciuni, da? De acum încolo am încredere în voi. Ați mai spus cuiva că sunteți aici? Ramzy și cu mine clătinăm din cap și amândoi spunem:
 
— Nu.
 
— Nuuuu, repetă ea tărăgănat și își dă jos ochelarii cu lentile groase, aplecându-se pentru a se uita la noi cu ochii ei ciudați și șterși. Deci, ne-am înțeles? Amândoi dăm din cap că da, deși nu suntem siguri care ne este înțelegerea...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0479 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.