Cainii de vanatoare - Jorn Lier Horst

Cainii de vanatoare - Jorn Lier Horst
-10%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 415
Format: 13x20
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Cainii de vanatoare - Jorn Lier Horst

 
... fusese o zi grea.

William Wisting stătea pe canapea aplecat în faţă, uitându-se lung la cheia de pe masa de lângă el. Era acoperită de rugină, ceea ce însemna că nu mai fusese folosită de secole.

S-a ridicat de pe canapea şi s-a dus la fereastra de la sufragerie. Pe fereastră ploaia cădea cu stropi mici şi deşi. Jos, în Stavern, un vehicul de intervenţii străbătea străzile, despicând întunericul cu luminile sale albastre, dar era imposibil să-ţi dai seama dacă era maşina poliţiei sau o ambulanţă.
 
A urmărit-o cu privirea până când maşina a dispărut de pe Helgeroaveien. A luat o sticlă din dulapul din colţ. Era un vin spaniol, cu anul 2004 inscripţionat pe etichetă, cu litere aurii.
 
Şi-a amintit că o primise toamna trecută, după ce susţinuse un discurs la Asociaţia Oamenilor de Afaceri. Părea scumpă şi spera că nu s-a stricat între timp.
 
Cu toate că se dădea în vânt după vin, nu a avut niciodată nici timpul, nici curiozitatea necesare să se documenteze despre soiurile de struguri, producători, zone viticole, despre sortimentele de vin care se servesc la un anume fel mâncare şi care dintre...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0706 sec