Calatorii in afara corpului (editie revizuita)

Calatorii in afara corpului (editie revizuita)
-15%
Preț: 34,00 RON
40,00 RON (-15%)
Promoția expiră la 31.05.2020
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 352
Format: 14x20

DESCRIERE

Calatorii in afara corpului (editie revizuita) - Robert A. Monroe

 
... Monroe a început să cerceteze şi să facă experimente legate de formele extinse ale conştiinţei umane, pe care le trăia el însuşi. "Călătorii în afara corpului" este o carte extraordinară, în care Monroe a înregistrat, cu obiectivitatea unui reporter, trăirile şi experimentele făcute de el însuşi. Aceste relatări ale experienţelor sale în afara corpului -trăite în stări dincolo de spaţiu, timp şi moarte...
 
Fragmente:
 
PROCESUL DE SEPARARE

   După ce aţi atins starea de vibraţie şi un control oarecare al stării de relaxare, trebuie luat în considerare un factor suplimentar. Probabil aţi făcut deja acest lucru, deoarece este rezultatul exerciţiilor anterioare. Totuşi, el trebuie subliniat.

   Acest factor este controlul gândului. în starea de vibraţie, sunteţi aparent supuşi oricărui gând - atât adus de voi, cât şi involuntar - care vă trece prin minte.
 
Ca urmare, trebuie să fiţi cât se poate de aproape de starea "fără gânduri", sau cu "un singur gând" (concentrare). Dacă vă trece prin minte o idee rătăcită, reacţionaţi instantaneu şi, uneori, cum nu trebuie.
 
Bănuiesc că nimeni nu e complet ferit de asemenea orientări greşite. Cel puţin eu nu am fost, ceea ce a dus la multe călătorii inexplicabile, în locuri şi spre oameni necunoscuţi.
 
Ele par a fi declanşate de gânduri, sau idei despre care nu mi-am dat seama că le am la nivel subconştient. Singura abordare posibilă este să vă descurcaţi cât mai bine.
 
Cu acestea în minte, primele exerciţii de disociere a Corpului Doi, de cel fizic trebuie să fie limitate în timp şi acţiune. Ceea ce urmează este destinat, practic, pentru a deprinde tehnici de familiarizare şi orientare, ceea ce va permite o abordare a acestei disocieri, fără frică sau îngrijorare.

   Eliberarea extremităţilor. Aceasta serveşte la acomodarea voastră cu senzaţia Corpului Doi, fără o implicare completă.
 
După relaxarea şi crearea stării de vibraţie, lucraţi pe rând cu braţul stâng şi cu cel drept. Acest lucru este important, deoarece va fi prima voastră afirmare a realităţii existenţei Corpului Doi...
 
...
 
... una dintre cele mai obişnuite întrebări care se pune în timpul oricărei discuţii despre Corpul Doi şi Starea a Doua este: Unde mergi? în evaluarea tuturor experimentelor, s-a ajuns la ceea ce părea să fie trei medii ale Stării a Doua. Primul, în lipsa unei denumiri mai bune, a fost numit Tărâmul I. Mai potrivit ar fi să-1 numim "Aici-Acum".

Tărâmul I este cel mai credibil. El constă din oameni şi locuri care există cu adevărat în lumea materială - o lume bine cunoscută, chiar în momentul experimentului. Este lumea prezentată de simţurile fizice, despre care cei mai mulţi dintre noi sunt foarte siguri că există.
 
Vizitele în Tărâmul I - atunci când te afli în Corpul Doi - ar trebui să nu conţină fiinţe, evenimente, sau locuri stranii Poate nefamiliare, dar nu neobişnuite şi necunoscute. Dacă se întâmplă astfel, percepţia este distorsionată.

   Aşa că, singurele rezultate semnificative care pot fi verificate prin metode standard de confirmare, s-au obţinut atunci când s-a explorat Tărâmul I, prin Corpul Doi.
 
Toate experimentele din Capitolul al 3-lea au fost realizate în Tărâmul I. Chiar şi aşa, acestea şi altele din aceeaşi categorie sunt, proporţional, dureros de puţine faţă de totalitatea experimentelor înregistrate...
 
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte... 5
Introducere... 9

Nici cu baghetă magică, şi nici cu uşurinţă... 23
Căutări şi cercetări... 36
Despre dovezi... 49
Aici şi Acum... 63
Infinitate, eternitate... 77
Imagine inversată... 91
Post Mortem... 106
"Pentru că Biblia îmi spune aşa"... 121
îngeri şi arhetipuri... 132
Animale inteligente... 140
Dar sau povară?... 149
Nepotriviri... 159
Corpul al doilea... 170
Munte şi superconştient... 183
Sexualitatea în Starea a Doua... 194
Exerciţii preliminare... 206
Procesul de separare... 219
Analiza evenimentelor... 230
Clasificare statistică... 243
Neconcludent... 255
Premise: o expunere raţională de motive şi principii?... 265
Epilog: Profilul personalităţii... 277
Postfaţă... 285

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

21,25 RON
25,00 RON (-15%)
34,00 RON
40,00 RON (-15%)
Created in 0.0481 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.