Calatoriile lui Erus, numarul 4 - o revista de poveste

Calatoriile lui Erus, numarul 4 - o revista de poveste
Preț: 19,50 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 32

DESCRIERE

Calatoriile lui Erus, numarul 4 - o revista de poveste

 
Interviu cu Erus
de Alee Blenche

Bună ziua, dragi copii, sunt Puf şi-n această zi avem un mare invitat: este chiar Erus, ce de-acasă a plecat ca să salveze lumea şi iată c-a sosit şi ultima sa carte. Spune-ne, Erus:
—    Nu ai obosit?
—    Bună ziua tuturor! Nu, nu am obosit.
Când faci ceva cu mare bucurie, oboseşti mai greu.
—    Am auzit că în octombrie o să apară ultima carte din seria Călătoriile lui Erus. Chiar se încheie această aventură care a încântat atâţia copii, dar şi adulţi?
—    Da, aşa este. în octombrie o să apară ultimul volum: Erus si Valea Recunoştinţei, si sper ca oamenii să o aprecieze la fel de mult. Această aventură se încheie, într-adevăr. Nu ştiu ce va urma mai departe. Va trebui să îl întrebi pe Alee Blenche.
—    Hmm, păi să-l punem pe listă atunci pentru un următor interviu, sunt sigur că fanii seriei sunt tare curioşi. Spune-ne, Erus, ce se întâmplă în Valea Recunoştinţei?
—    Nu pot să dau în vileag prea multe, aş strica farmecul. însă ce vă pot spune este că se vor întâmpla lucruri la care puţini se aşteaptă, iar eu sunt încercat în moduri în care nu mai fusesem până atunci. Aşteptaţi să citiţi cartea şi veţi vedea.
—    înţeleg, dar nu prea mai avem răbdare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0526 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.