Calendar Angelic Saptamanal 2019 (Felicia Tonita)

Calendar Angelic Saptamanal 2019 (Felicia Tonita)
Preț: 28,50 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2018
Pagini: 54
Format: 15x21
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Calendar Angelic Saptamanal 2019 (Felicia Tonita)

 

 ÎNGERII DISCERNĂMÂNTULUI

 

Ne ajută să luăm decizii potrivite, sănătoase şi corecte. Cum fiecare situaţie este unică prin dat-ul ei, soluţiile sunt şi ele unice şi le punem în practică în urma alegerilor pe care le facem. Când avem de luat decizii mari, care ne influenţează major direcţia de urmat, neapărat rugăm îngerii discernământului să ne însoţească. Mai ales dacă suntem presaţi din exterior (spre a ne căsători cu o anumită persoană, să acceptăm un anume loc de muncă, etc), ar fi indicat să rămânem fermi pe poziţie până ne clarificăm, pentru a nu plăti ulterior un preţ mare. Când suntem constrânşi sau şantajaţi pentru a urma o direcţie impusă, ne luăm mai mult timp (tragem de timp cât se poate), în care să ne rugăm pentru toţi cei implicaţi să fie luminaţi şi-L rugăm pe Dumnezeu să ne dea soluţii, forţă şi răbdare de a rezista atât cât este necesar.


    Reparare interioară. Alegerile pe care le facem în sensul iertării, împăcării, compasiunii, înţelegerii, nonjudecârii sau bunătăţii au un rol vindecător în acelaşi timp. Ca urmare a greşelilor acumulate, cu toţii avem focare de negativitate, care tind să ne orienteze în direcţii care să le hrănească. în acest context, alegerile pentru a urma direcţii sănătoase nu sunt uşor de luat şi, mai ales, de urmat. De aceea, este important să ne rugăm constant pentru a primi lumina ce ne călăuzeşte pe cărări drepte şi care ne ajută să evităm capcanele, ispitele şi rătăcirile.


    Construcţie lăuntrică. Prin alegerile prezente ne construim viitorul. De multe ori nu ştim ce decizii să luăm. De Sus privind, totul e simplu şi clar, de Jos e complicat şi confuz. Nu toate deciziile urmează logica umană. Atunci ne rugăm: "Doamne, învaţă-mă ce să fac. Aşează lucrurile cum ştii Tu că e bine". Vom constata că unele uşi se închid, iar altele noi se deschid. Nu ne grăbim însă să intrăm pe prima uşă care se deschide, mai întâi o probăm, ne rugăm din nou şi apoi intrăm. în situaţii de criză ni se deschid uşi de salvare şi le folosim imediat. 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0671 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.