Carantina - Peter May
42,75 RON
47,50 RON (-10%)

Carantina - Peter May

Carantina - Peter May
-10%
Preț: 42,75 RON
47,50 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067939095
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 368
Format: 13x20

DESCRIERE

Carantina - Peter May
 
... cei de la Asociația Friends of Archbishop’s Park – care mai erau în viață – scuipau sânge. Cei care nu mai erau în viață, cu siguranță, se răsuceau în mormânt.
 
Ani întregi de planuri minuțioase, menite să conserve acest petic de verdeață, acest colț pe care locuitorii din Lambeth îl iubeau, fuseseră anulate printr‑o singură ordonanță de urgență a Parlamentului. Un steag atârna fără vigoare în întuneric, deasupra turnurilor crenelate ale palatului. Arhiepiscopul era în reședința lui. Dar cum buldozerele începuseră să lucreze de la cinci, după numai șase ore de liniște, era puțin probabil să mai fi dormit.
 
Era la fel de puțin probabil ca predecesorii lui, care dăruiseră parcul oamenilor din cartier, să se odihnească și ei cât de cât în pace. Reflectoare puternice luminau zona. Camioanele Caterpillar scobiseră și fărâmițaseră pământul pe care odinioară se jucau copiii, iar ecoul vocișoarelor lor era acum amuțit de huruitul mașinăriilor. Barele de fier din jurul terenurilor de fotbal și de baschet fuseseră scoase și aruncate deoparte.
 
Rămășițele amestecate ale leagănelor și ale cadrelor pentru cățărare fuseseră așezate lângă clădirile dărăpănate din partea de vest a parcului, în așteptarea transportului. Vechea clădire a toaletei, care ar fi trebuit să fie transformată în cafenea, fusese demolată.
 
Timpul era esențial. Sute de oameni fuseseră angajați pentru acțiunea asta. Se lucra în ture de 16 ore. Nimeni nu se plângea. Se câștiga bine, cu toate că n‑aveai unde să cheltui banii. Se mișcau de colo, colo pe sub reflectoare fără să vorbească. Siluete în salopete portocalii, cu căști pe cap și măști albe.
 
Fiecare își păstra opinia pentru el – și distanța față de ceilalți. Țigările erau fumate prin materialul subțire al măștilor și lăsau pe ele pete rotunde de nicotină, iar pentru chiștoace era pregătit un vas din metal în care focul ardea permanent. Infecția se răspândea mult prea ușor...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0485 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.