Carnati, salamuri si lebar
Preț: 18,00 RON
Disponibilitate: în stoc - in stoc
Autor: Franz Doppler, Roman Eibensteiner
Editura: Mast
Anul publicării: 2010
Ediția: 1
Pagini: 142
Format: 13x20
Categoria: Poti face singur
DESCRIERE
...''Carnati, salamuri si lebar''
CUPRINS:
- Cap. I. Notiuni de baza pentru producerea de carnati si salamuri
- Cap. II. Prelungirea duratei de viata a mezelurilor
- Cap. III. Bruhwurst (carnati opariti)
- Cap. VI. Retete de Bratwursti opariti
- Cap. V. Retete de Fleischwurst oparit sau prajit
- Cap. VI. Dauerwurst si Rohwurst
- Cap. VII. Retete de Rohwurst
- Cap. VIII. Blutwursti si Rotwurst
- Cap. IX. Retete de Blutwursti si Rotwurst
- Cap. X. Pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
- Cap. XI. Retete de pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
- Cap. XII. Sulzwurst (toba si piftie)
- Cap. XIII. Reteta de Sulzwurst
- Cap. XIV. Pastete, pate si rulada
- Cap. XV. Retete de Pastete
- Cap. XVI. Calculul costurilor
Autori:
Franz Doppler, Roman Eibensteiner
CUPRINS:
- Cap. I. Notiuni de baza pentru producerea de carnati si salamuri
- Cap. II. Prelungirea duratei de viata a mezelurilor
- Cap. III. Bruhwurst (carnati opariti)
- Cap. VI. Retete de Bratwursti opariti
- Cap. V. Retete de Fleischwurst oparit sau prajit
- Cap. VI. Dauerwurst si Rohwurst
- Cap. VII. Retete de Rohwurst
- Cap. VIII. Blutwursti si Rotwurst
- Cap. IX. Retete de Blutwursti si Rotwurst
- Cap. X. Pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
- Cap. XI. Retete de pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
- Cap. XII. Sulzwurst (toba si piftie)
- Cap. XIII. Reteta de Sulzwurst
- Cap. XIV. Pastete, pate si rulada
- Cap. XV. Retete de Pastete
- Cap. XVI. Calculul costurilor
Autori:
Franz Doppler, Roman Eibensteiner
Categorii
-Edituri
-Comandă specială
-Top
-Promoţii
-- 79,90 RONPRP: 85,00 RON
- 46,06 RONPRP: 49,00 RON
- 39,48 RONPRP: 42,00 RON
Promo
-Accesul clienţilor
-Promo
-Cărţi noi
-- 39,00 RON
- 44,44 RON
- 82,77 RONPRP: 89,00 RON
REVIEW-URI