Cartea chakrelor - Osho

Cartea chakrelor - Osho
Autor:
Anul publicării: 2018
Pagini: 272
Format: 13x20
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Cartea chakrelor - Osho

 
... o discuție cuprinzătoare și aprofundată a centrelor energetice umane cunoscute sub numele de chakre. Cartea oferă o înțelegere unică a modului în care aceste centre, denumite și "corpuri subtile", pot fi identificate și experimentate, împreună cu modul în care acestea sunt legate de transformarea personală și sănătate.

În acest volum, Osho oferă o imagine de ansamblu a științei orientale a centrelor subtile de energie din corpul uman, uneori cunoscute sub numele de "chakre".
 
Este o știință care stă la baza medicinei tradiționale chineze, ayurveda indiană și practica kundalini yoga, printre alte discipline care recunosc conexiunea profundă dintre minte și corp.
 
Osho arată, de asemenea, modul în care aceleași principii se aplică creșterii și maturării psihologice umane și evoluției conștiinței.
 
Spiritualitate, Psihologie, Meditație, Ezoterică, New Age, Sănătate, Yoga. Titlul va interesa în special grupul mare de persoane implicate în Yoga, așa cum cartea descrie în termeni simpli, folosind experiențele de zi cu zi ca exemple, ceea ce stă la baza abordării Kundalini Yoga față de sistemul energetic uman.
 
Cartea Chakrelor oferă "știința esoterică" și înțelegerea în contextul creșterii și transformării personale.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0541 sec