Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Cartea de safir

Cartea de safir
ISBN: 973-748-285-3
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 558
Format: 11x18
Categoria: Romane istorice
34,88 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Cartea de safir''


...intr-o Spanie sfâşiată de Războiul de Reconquista şi terorizată de Inchiziţie, trei bărbaţi pornesc în căutarea unei opere misterioase, cunoscute sub numele de Cartea de safir, despre care legenda spune că ar fi fost scrisă de Dumnezeu Însuşi.

Aceşti trei bărbaţi care par cum nu se poate mai diferiţi – un rabin, un călugăr franciscan şi un şeic – se văd nevoiţi să îşi unească prodigioasele cunoştinţele teologice pentru a accede la cea mai mare revelaţie a tuturor timpurilor.

Pe urmele lor se află preaputernicul Inchizitor General fray Francisco Tomás de Torquemada, care se teme că existenţa unui astfel de obiect de origine divină ar cutremura din temelii Statul spaniol în formare şi Biserica catolică.

Sub influenţa lui, regina Isabela Catolica decide infiltrarea bunei sale prietene doña Manuela Vivero în grupul celor trei bărbaţi porniţi în aventura vieţii lor, o aventură fabuloasă, care ar putea schimba lumea şi cele trei mari religii – iudaismul, creştinismul şi islamul – pentru totdeauna.

„Acest roman istoric este, fără îndoială, cel mai bun al lui Gilbert Sinoué... Un rabin, un teolog musulman şi un călugăr franciscan îşi unesc forţele pentru a da de urma unui obiect uluitor... Indiciile care le ghidează periplul sunt versetele din Tora, Noul Testament şi Coran.
Şi cum sunt oameni de bună-credinţă, vor sfârşi prin a înţelege că cele trei mari religii monoteiste sunt trei versiuni ale unui adevăr unic...“
Didier Sénécal, Lire


Autor: Gilbert Sinoue

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Romane istorice

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.8554 sec
loader
Caut in catalog...
loader