Cartea despre comert online in Romania - Marius Trandafir

Cartea despre comert online in Romania - Marius Trandafir
-10%
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 78
Format: 13x20

DESCRIERE

Cartea despre comert online in Romania - Marius Trandafir

 
... această carte nu îţi promite că altele că vei face, vei drege, vei învăţa şi te vei îmbogăţi. Această carte nu este scrisă  de autori faimoşi cu tone de bani în marketing şi imagine crescuţi artificial.
 
Această carte este despre experienţa proprie dobândită în comerţul online a autorului din care vei trage singur concluzii şi îţi vei face o idee 100% realistă despre piaţă sau despre ceea ce te aşteaptă dacă urmează să te implici.

 Voi încerca să dau exemple proprii despre situaţii inedite (şi bune şi rele) întâlnite de-a lungul vremii fără să ofer nume ale magazinelor onlineîn cauză.

După cum se vede, nu folosim cuvântul "e-commerce". Suntem în România şi nu e frumos să părem ceea ce nu suntem, iar cuvântul corect este "comerţ online".
 
De asemenea, evităm să folosim cuvinte tehnice şi vom traduce faptele în asemănări pe care le foloseşte orice om în viaţa de zi cu zi tocmai pentru a fi pe înţelesul tuturor.

Nu contează ce studii ai în ziua de astăzi atâta timp cât eşti bun în ceea ce faci, eşti apreciat şi se văd şi rezultatele. Probabil nici alţi autori ai unor lucrări similare nu au şcoală multă, dar au o armată de oameni lângă ei şi, eventual, deja deţin o companie foarte profitabilă.
 
Eu sunt singur... nu m-am considerat niciodată expert în acest domeniu, dar mi-a plăcut la nebunie pentru că pot să îmi exersez cunoştinţele din diferite domenii anexe. Este un domeniu vast, în care în fiecare zi poate apărea...
 
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0630 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.