Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Cartea despre schimbari. Cum faci tranzitiile importante din viata ta - factorul TT

Cartea despre schimbari. Cum faci tranzitiile importante din viata ta - factorul TT
-20%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 272
Format: 13x20
24,00 RON
30,00 RON (-20%)
Promoția expiră la 28.02.2018
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Cartea despre schimbari. Cum faci tranzitiile importante din viata ta - factorul TT (Maria-Iris Hoeppe)

 
... o carte-provocare. Ne îndeamnă să avem curajul de a ne confrunta cu noi înşine pentru a ajunge unde visăm să fim. Transformarea trăită de Maria în timpul în care am cunoscut-o este însăşi proba că metoda ei funcţionează.” (Sandra Pralong, autoarea volumului Cum schimbăm mentalitatea?)
 
Din carte:
 
... pacea interioară şi starea de bine nu se prăvălesc peste noi şi nici nu ni le dăruieşte cineva. Le creăm prin fiecare gest, gând, cuvânt, obiect prin care ne exprimăm şi de care ne înconjurăm.
 
O doamnă nu pleacă urechea la răutăţi şi meschinării, are stimă şi conştiinţă de sine şi nu are nevoie de confirmarea altora. O doamnă are un limbaj ales şi nu foloseşte cuvinte urâte sau vulgare.
 
O doamnă îţi inspiră calm, pace sau pasiune pentru ceva într-un mod fluid, aşezat.
 
îşi dă seama că trebuie să reziste atacului de reduceri la haine ieftine şi urmăreşte colecţii şi reduceri la brandurile care o avantajează.
 
O doamnă are un portmoneu fantastic, de care te îndrăgosteşti şi de care şi banii se îndrăgostesc.
 
O doamnă nu îşi cheltuie toţi banii, are rezerve.
 
Ştie să poarte o rochie.
 
în sfârşit, o doamnă înţelege cum e cu perlele, de ce merită să le ai. False sau veritabile, e musai să le ai: câtă iluminare a feţei, câtă eleganţă, atât de uşor de obţinut!
 
O doamnă are o pereche de pantofi negri perfecţi, unii gri deschis sau bej deschis şi minim o broşă, o colecţie de eşarfe şi două-trei perechi de ochelari de soare de cea mai bună calitate.
 
O doamnă se dă cu un fond de ten bun, care o înfrumuseţează şi îi protejează în acelaşi timp faţa pe durata zilei.
O doamnă are pensule bune pentru fard şi farduri câte încap într-un port-fard mediu. O cremă bună şi un demachiant blând.
 
O doamnă nu-şi face sprâncenele strident cu negru, dar nici nu le ignoră.
 
O doamnă stăpâneşte deja arta de a-şi alege culoarea de ruj care o avantajează şi a învăţat să facă distincţia între culori calde şi reci. Dacă ţi-a scăpat cumva acest aspect, priveşte-ţi venele de la încheietura mâinii: care e culoarea venelor? Verde? Atunci trebuie să alegi culori calde pentru păr, farduri, haine. Violet? Atunci vei alege culori reci la tot ce porţi.
încă nu ştii care îţi este stilul?
 
Priveşte-ţi corpul şi stabileşte forma acestuia: măr, pară, clepsidră? Citeşte ce croiuri de haine ţi se potrivesc, corelează cu culorile calde/reci ce s-ar asorta şi go for it. Există, de asemenea, mulţi stilişti care te pot sfătui.
 
Sunt multe avantaje dacă-ţi accepţi şi iei în stăpânire adevărata vârstă. îţi recomand să faci un mic exerciţiu. De câţi ani te simţi? Unde te poziţionezi? De ce? Acum închide ochii şi fa paşii către vârsta pe care o ai azi.
 
Dacă te-ai poziţionat la 27, dar tu ai 33, priveşte cu ochii minţii tot ce-ai realizat şi învăţat în aceşti ani: poate terminarea facultăţii, prima promovare, o căsătorie, un copil, o carte publicată, o călătorie într-o ţară îndepărtată, o casă. Bucură-te de tot ce ai realizat, apreciază ce ai făcut şi fii aici în prezent.
 
Treci în revistă lecţiile pe care le-ai învăţat, tu, persoana de 33 de ani, sigură pe tine, cu conştiinţă de sine, cu gusturi definite, cu limbaj, vocabular, maniere, statut. Wow... enjoy all these.
 
învaţă să foloseşti plantele pentru a-ţi gestiona starea de bine: putem să gestionăm retenţia de apă cu ienupăr, cicoare şi creme de castan. Invaţă să gestionezi umflarea sânilor înainte de perioadele delicate cu păpădie. Un somn relaxant cu tei şi verbină. Dezinfectarea cuticulelor pediculare făcută cu ulei de lavandă.
 
Foloseşte ulei de măsline ca mască cu o oră înainte să-ţi speli părul. Tot uleiul de măsline, în amestec cu un ulei de aromaterapie, cum ar fi cel de lămâie sau lavandă, alcătuiesc un minunat ulei de corp.
 
Manichiura şi pedichiura sunt foarte importante şi răsfăţul la salon e tentant, dar atenţie la transmiterea de micoze. Se folosesc de câţiva ani buni acele pile gen şmirghel, care nu pot fi dezinfectate, şi de aici există şansa transmiterii a tot felul de infecţii.
 
La fel, atenţie la folosirea excesivă a gelului pe unghii şi a pedichiurii semipermanente. Puteţi chiar să vă pierdeţi unghiile din cauza lipsei de aerisire: se sufocă, dat fiind că pedichiura semipermanentă implică o sigilare a unghiei.
 
Cu cât e mai bine sigilată, cu atât oja ţine mai bine, însă veţi vedea că unghiile încep să crească tot mai greu şi, dacă se adaugă faptul că unghiile stau mult timp sub dres sau în pantofi, puteţi avea probleme serioase.
 
Mi-am petrecut mult timp în saloane, însă acum mă pedichiurez singură după ce am tras un an ca să-mi crească unghii noi la degetele mari de la picioare. Unghiilor le place uleiul: folosiţi ulei de măsline ca să le hrăniţi din când în când şi lămâie ca să le albiţi...
 
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte 
 
I. Către iubire 
Fetele de ciocolată şi bărbaţii căutători de aur
Denis şi Clara 
Rănile adânci ale sufletului
Atragi persoane nepotrivite în viaţa ta? 
 
II. Către un business sau altul 
Musette 
Leclerc 
Comunic, deci exist. Persuasiunea 
Tranziţia Pareto
Calitatea oamenilor, pe primul loc
 
III. Către altceva în carieră 
 
Energia şi şinele meu. De la un job la altul. Sau de la un job la nimic 
22 de aspecte importante în orice negociere 
Succesul
Tranziţia de la multinaţionale la o activitate pe cont propriu 
Milly, my English friend 
Victor, fost inginer de sistem în Franţa 
Integritate. De ce? 
Conştient de burnout? 
Misiunea personală 
Sufletul tău ştie bine
 
...   ... ...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1470 sec
loader
Caut in catalog...
loader