Cartea Relatiilor - Valeriu Panoiu

Cartea Relatiilor - Valeriu Panoiu
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 256
Format: 13x20

DESCRIERE

Cartea Relatiilor - Valeriu Panoiu

 

Relațiile... Le dorim, le plănuim, le așteptăm, le construim, le distrugem, le deplângem... Uneori le savurăm și le trăim plenar. Și aceasta de mii de ani...

 

Relațiile sunt principala cauză a stresului, deci și a îmbolnăvirii, la toate nivelurile: fizic, emoțional, spiritual. Află din Cartea Relațiilor ce anume nu merge de fapt în relațiile tale și cum să scapi de frică în favoarea iubirii. Inegalabilul Valeriu Pănoiu îți împărtășește în cartea de față analizele sale profunde și, cu inconfundabilul său stil tonic și constructiv, îți arată cum să tragi linie și cum s-o iei de la capăt cu mai multă înțelepciune.

 

Învață cum să-ți refaci cea mai importantă relație din viața ta: cea cu tine însuți. Apoi folosește ghidajul lui Valeriu Pănoiu pentru a-ți vindeca relațiile existente și pentru a crea unele noi care să-ți aducă adevărata împlinire!

 

 

Romeo si Julieta

Tot ceea ce trăim are în spate un scenariu, ca un pili lot automat. Controlul îl deţine sistemul nostru de credinţe, care ne dă direcţia a tot ceea ce ni se întâmplă.
 
Pentru majoritatea oamenilor, nu este adevărat ceea ce este adevărat şi cât se poate de evident, ci este adevărat ceea ce cred ei că este adevărat. Aşa ajung să trăiască în holograme şi proiecţii despre propria viaţă, preferând impresiile şi visarea în locul realităţii.
 
Oamenilor le place să fie minţiţi şi caută confirmări care să le valideze alegerile. Aşa se face că, în etapa de viaţă în care nu sunt pregătiţi să renunţe la iluziile lor, iau contact cu terapeuţi, clarvăzători, ghicitori care le confirmă că aşa este, că ei au dreptate să spere şi că, într-adevăr, aşa va fi.
 
Numai că, după ce timpul face aşteptările să devină cenuşă, soseşte momentul de trezire. Stai aşa că nu era aşa! Atunci vine rătăcirea cea de pe urmă, când cel ca-re-i spune omului adevărul în faţă devine duşmanul său.
 
La limita aceasta foarte fragilă dintre speranţă, aşteptare, iluzie, închipuire, confirmare şi adevăr înoată numeroase poveşti de iubire. Toate sunt scăldate în experienţa si fricile tuturor celor cerc au trăit şi au iubit de-a lungul timpurilor, deci în inconştientul colectiv.

Intr-o viziune lucidă, sa spunem că sistemele, prin instituţiile lor, nu-şi doresc niciodată oameni fericiţi şi independenţi! Statul, şcoala, Biserica au nevoie de oameni nefericiţi şi dependenţi pentru ca ele să existe.
 
Oamenii care gândesc singuri şi care ies din turmă nu pot fi controlaţi, Insă pentru atâţia păstori trebuie came de miel, iar la atâţia stăpâni care ajung să guste puterea e nevoie de cât mai mulţi oameni cu mentalitate de sclavi, altfel cum ar putea sa-şi etaleze puterea?!
 
Cum ar putea afirma atâţia „Ia uite cine sunt eu!“ dacă n-ar avea cine să-i admire, să-i preamărească şi sâ-i linguşească aspirând ca, intr-o bună zi, să se înfrupte la fel ca ei sau, încă şi mai bine, să le ia locul şi să-i vadă la mâna lor.

Şi atunci de ce ne mirăm că nefericirea laolaltă cu frica, nedreptatea, eşecul sunt servite zilnic în toate ştirile, emisiunile, programele tv, filmele, campaniile publicitare sau electorale?
 
Mitul nefericirii este probabil cel mai puternic mijloc de manipulare în masă din câte există, pentru ca anulează forţa iubirii. Numai că omul însuşi este cauza propriei nefericiri!
 
Ni se spune că alţii sunt nefericiţi, sunt victime, sunt neputincioşi în faţa sistemului, deci şi noi suntem ca ei, adică n-avem altă şansă, aşa stau lucrurile, aşa merge treaba, acesta este adevărul.
 
Da, acesta este adevărul care ni se livrează şi pe care îl credem dacă il înghiţim nemestecat, in dragoste, mitul nefericirii se regăseşte în povestea celor doi eroi romantici ai lui Shakespeare, Romeo şi Julieta. Iubirea imposibila! Nefericirea a doi tineri care se iubesc şi care nu pot fi împreună in această lume...
 
 
CUPRINS:
 
Dragoste, relaţie, cuplu
O singură cale: Calea Iubirii
Ultima noapte de dragoste, întaia noapte de nebunie
Da! Femeia să se teamă de bărbat! 
Reţeta fericirii In cuplu 
Coeficientul de cuplare 
Unde sunt bărbaţii? 
Loviţi de săgeţile lui Cupidon
Femei contra femei
Disperarea de a fi Intr-o relaţie
Vrei să fii eroul meu?
Cea mai mare greşeală în relaţii 
Cel mai mare curaj în relaţii
Iubirea în cuplu şi dulcea otravă a vieţii duble
Secretele infidelităţii
Păcatul care distruge viaţa în numele iubirii 
Inceputul de sfârşit în cuplu
Marele secret al nefericirii în cuplu 
Semnele relaţiei toxice
Eşecul în dragoste
Cum să ucizi Iubirea fără niciun efort
Principalul motiv de divorţ
Umbrele despărţirii 
 
... ... ... ...  

 

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0871 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.