Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Cartea Trecerii. Hipnoza, o cale de autocunoastere

Cartea Trecerii. Hipnoza, o cale de autocunoastere
-10%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 240
24,30 RON
27,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Cartea Trecerii. Hipnoza, o cale de autocunoastere - Florentina Mateescu

 

... o poveste pornită din palierul transelor hipnotice, ce se transformă ușor într-o călătorie cosmică, pentru a vedea fluxurile energetice care stau la baza vieții, cum a apărut aceasta, galaxiile, planetele, omul, cum se aseamănă toate acestea și ce legături există între ele. Un voiaj în care nu a rămas în urmă niciunul dintre aspectele importante ale existenței, științei, religiei, artei.


Află ce semnificație au numerele de aur din Seria lui Fibonacci, matematica fractală, codul binar al Universului (scris în 0 și 1, ca orice program informatic), pictura, sculptura, spiritualitatea, simbolurile ezoterice ale vechilor culturi, șnurul de mărțișor, drapelul  tricolor, cei șapte ani de acasă și pomenirile de șapte ani, ce este și ce nu este hipnoza.


Lucrarea unifică și interpretează tot ceea ce știm până acum despre medicina clasică și alternativă, anatomie și fiziologie, fizică și energetică, psihologie (ceva mai multă decât în manualele noastre de azi), unde cerebrale, telurice și cosmice, teoria relativității, versete biblice, Grădina Raiului, proverbe și zicători, cuvinte din bătrâni, mecanisme de apărare, fizică cuantică, mecanică și procese chimice, transe regresive cu incursiuni în alte vieți, piramide și clepsidre... Și despre Calea Trecerii peste Centura fotonică! Iată o carte scrisă pentru tine și pentru momentul acum!
Pentru Momentul Schimbării! Îi poți spune Cartea Vieții. Profețiile spun că „Este Cartea ce Schimbă Lumea”.

 

Fragmente:

 

... se pare că, pentru început, prima lecţie necesară este în structura solidă a pietrei, evoluţia fiind urmată de la piatra brută la structurile cristaline şi la diamant.


   Şi, pentru că legăturile chimice între atomii pietrei sunt foarte strânse, deci şi scurte, posibilitatea lor de mişcare este foarte redusă. Cred că ni i-am putea imagina ca pe nişte sardele înghesuite într-o cutie de conserve...


 Intr-o astfel de structură, cred că lecţia majoră este răbdarea!...
   Potrivit acestei experienţe, este vorba de răbdarea unei îndelungi existenţe de nemişcare sau de mişcare foarte lentă şi scurtă, atât cât îi permite structura în care este înglobată...


   Probabil că este prima lecţie necesară pentru a fi pregătit drumul înapoi spre Divinitate, care este şi lung şi foarte anevoios...


   încastrată în structura solidă a pietrei, micromolecula trăieşte experienţa de observator pasiv al lumii înconjurătoare. Se pregăteşte pentru rolul pe care îl va avea de interpretat în partitura propriei sale deveniri.


   Timid, încercând o experienţă mai dinamică, deşi în-că nu îndrăzneşte, parcă, ruperea de planul de stabilitate, se trece la parcurgerea lecţiilor plantelor, de la cele mai simple până la cele mai frumoase, mai parfumate şi mai sofisticate, iar apoi la cele cu misiuni vindecătoare, cum sunt plantele medicinale, care sunt adevăraţii doctori ai întregului lanţ trofic.


   In psihismul plantelor există stări de atracţie şi respingere (reflectat şi în felul în care cresc, orientându-se spre ceea ce le place şi distanţându-se de ceea ce nu le place), teamă, manifestată în faţa agresivităţii cu care sunt distruse, linişte în mediile armonioase sau când ascultă muzică... simfonică, de pildă; bucurie, atunci când sunt tratate cu dragoste şi prietenie, când li se vorbeşte, dar şi iubire pen¬tru cei care le cresc şi le iubesc.


   Prinzând curaj, încep să experimenteze deplasarea, prin formele regnului animal. Deja începe lupta activă pentru supravieţuire, experienţele de vânător şi de vânat, fuga şi frica, manifestarea instinctelor. Deja emoţiile devin din ce în ce mai diversificate şi mai puternice, pregătind trecerea la următorul nivel, cel al existenţei umane.


   La toate nivelele, experimentarea se realizează printr-un număr mare de exemplare. Nu este suficient un singur exemplar pentru a traversa toata paleta de lecţii posibile.


   Diferenţa este că, până la forma umană, nu există conştiinţă individuală, ci de grup, adică experienţa acumulată şi transmisă mai departe, este cea a grupului...

 

CUPRINS:

 

1. Ce nu este hipnoza?... 7
2. Ce este hipnoza?... 13
3. Tipuri de transă hipnotică... 17
4. Forme derivate de obţinere a stărilor hipnotice... 21
5. Structurile psihicului şi funcţiile lui... 25
6. Clivajul din psihic şi cum a apărut el... 35
7. Procesul de structurare... 43
8. Dimensiunile Existentei... 67
9. Puterile psihicului, mai mult sau mai puţin cunoscute... 73
10. Chakrele... 123
11. Sensurile de rotaţie... 147
12. Undele cerebrale... 199
13. Poziţia şi rolul Terrei în sistemul cosmic... 217

Postfaţă... 223

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 1.7860 sec
loader
Caut in catalog...
loader