Cartea umbrelor miscate - Animatie pentru filme si jocuri video

Cartea umbrelor miscate - Animatie pentru filme si jocuri video
-20%
Anul publicării: 2017
Pagini: 350
Categoria: Programare web
Preț: 63,20 RON
79,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Cartea umbrelor miscate - Animatie pentru filme si jocuri video - Calin Cazan

 
Randurile care urmeaza aduna impreuna cunostinte, date, experiente din doua domenii - filmul de animatie si jocurile pe calculator. 

Domeniul este al rigurozitatii, dar si al imaginatiei libere, originalitatii, visurilor si adesea, amuzamentului.

Asa cum am facut la toate cursurile mele, si in aceste randuri, urmand sfatul profesorilor mei, dar si al prietenilor, voi impleti legi, teorii si principii cu glume, snoave, povestiri. Este modul cel mai placut de a invata, de a retine date, de a face legaturi intre teorii seci si modalitati reale de gandire. 

In general, exprimarea "academica" a celui care preda o materie da nastere unei  distante de nedorit intre cel care afirma si invatacel. Cel care vrea sa-i invete pe altii este in acelasi timp actorul care interpreteaza textul unui manual si depozitul de cunostinte. 

Prefer amestecul placut dintre teorie, exemple, formule, glume, fapte de viata aparent fara legatura. Glumele, afirmatiile, mimica raman semne pentru memorie. Toate reprezinta, se asociaza intr-un mod de gandire - cel al animatorului. 

Pentru ca trebuie sa va marturisesc, daca ati intrat in domeniu, vi se vor intampla doua lucruri. 

In primul rand, nu veti mai putea iesi. Chiar daca va schimbati meseria. Va ramane modul de gandire. In al doilea rand, veti incepe sa judecati lumea, reactiile, filmele cu alti ochi. 

Cu  greu va veti mai lasa furat de scenariu, de povestea filmului. Veti judeca totul dupa compozitie in cadru, reactii, efecte, buget, definirea personajelor, moliciunea miscarii.

Pe vremuri faceam exercitii de gandire: ieseam cate 3-4 colegi in Cismigiu. Stateam o banca si incercam sa ghicim cine este persoana care ne trece prin fata pe alee. 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0553 sec