Căsnicia mult visată - Gary Chapman

Căsnicia mult visată - Gary Chapman
-10%
Preț: 37,80 RON
42,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0688-0
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 176
Format: 13x20

DESCRIERE

Căsnicia mult visată - Gary Chapman

 
„De ce nu vor să se schimbe?“
 
Heather zâmbea când a intrat în biroul meu. Însă, după ce ne‑am așezat și am întrebat‑o „Azi ce te frământă?“, zâmbetul i s‑a șters de pe chip și a început să plângă.
 
– Nu știu, a spus. Sunt o mulțime de chestii. Mă simt copleșită uneori. E vorba despre căsnicia mea. Se pare că eu și Tyler nu ne mai înțelegem. Ne certăm deseori. În unele zile, îmi vine să renunț.
 
– Ce motive de ceartă aveți? am întrebat.
 
– O grămadă, a spus ea. Nu simt că Tyler e dispus să lase de la el. Nu mă ajută prea mult cu bebelușul și nu face aproape nimic în casă. Spune că slujba cea nouă îi răpește toată energia, dar și eu sunt obosită.
 
Sâmbăta pretinde că trebuie să se recupereze după o săptămână întreagă de muncă. Ei bine, poate și mie mi‑ar plăcea să mă relaxez, dar nu pot. Cineva trebuie să se ocupe de lucruri. Dacă m‑ar ajuta, atunci poate am reuși să avem amândoi puțin timp liber.
 
După două săptămâni, am stat de vorbă și cu Tyler. L‑am întrebat:
 
– Cum ai descrie problemele pe care le ai în relația cu Heather?
 
– E atât de exigentă, a spus. Niciodată nu e suficient ce fac pentru ea. Dacă merg la cumpărături, se plânge că am uitat să cumpăr șampon pentru bebeluși. Nu face decât să se plângă, așa că practic am renunțat să‑mi dau silința. În plus, a spus el, aproape că nu mai avem deloc momente intime.
 
– Vrei să spui sex? l‑am întrebat.
 
– Da. De când s‑a născut Emma, lucrurile s‑au dus la vale. Nu cred că așa ar trebui să se întâmple într‑o căsnicie, dar nu reușesc s‑o fac să înțeleagă. Heather și Tyler au probleme conjugale serioase.
 
Dar fiecare consideră că problema sa este legată de comportamentul celuilalt. Amândoi cred că dacă celălalt s‑ar schimba, ar avea o căsnicie reușită.În fond, amândoi spun același lucru...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0489 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.