Cauzele mortii in practica medicala. Ghid de tanatogeneza in boala COVID-19 - Cristian Stan

Cauzele mortii in practica medicala. Ghid de tanatogeneza in boala COVID-19 - Cristian Stan
-5%
Preț: 47,50 RON
50,00 RON (-5%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978973-1985-58-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 120
Format: 17x24
Categoria: Ghiduri medicale

DESCRIERE

Cauzele mortii in practica medicala. Ghid de tanatogeneza in boala COVID-19 - Cristian Stan

... informațiile medicale au fost analizate din perspectiva experienței personale privind cazuistica și pattern-urile tanatogeneratoare întâlnite în 25 de ani de practică medico-legală și la peste 5000 de autopsii și expertize efectuate în cazuri cu procese cauzale complexe, pentru a oferi o sinteză logică a situațiilor ce pot apărea în practica medicală generală și în boala COVID-19, utilizând dovezile științifice avute la dispoziție până la nivelul lunii iulie 2020.

În lunile și anii următori, cu certitudine vor apărea noi studii și comunicări privind mecanismele de acțiune ale coronavirusului care a schimbat definitiv civilizația umană și care vor modifica o parte din concepțiile medicale diagnostice și terapeutice din prezent.

Cu speranța că acest ghid va ajuta la o mai bună înțelegere a proceselor morfo-fizio-patologice care determină moartea în diferite circumstanțe ale biologiei omului, această carte urmărește în primul rând ca experiența acumulată în domeniul tanatogenezei medico-legale să fie pusă în slujba medicilor care luptă pentru salvarea vieții pacienților.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0487 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.