Ce au în cap bărbații? Nimic... și în rest, femei - Dumitru Angelescu

Ce au în cap bărbații? Nimic... și în rest, femei - Dumitru Angelescu
Preț: 20,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 170
Format: 13x20

DESCRIERE

Ce au în cap bărbații? Nimic... și în rest, femei - Dumitru Angelescu

 
... m-a luat durerea de cap când am ajuns în dreptul lui. Iahtul era imens, tot numai lumini. Nu-mi venea să cred că tocmai eu urma să urc la bordul său. Mi-am privit ceasul dăruit de avocat, să-mi recapăt puterile. O bunăciune în rochie lungă, cu spatele gol, m-a preluat la intrare. Am fost condus pe o punte lată, unde ne aştepta gazda, domnul Delgado.

—    Ai venit, Paolo! Ridicăm ancora, plecăm cu „barca" pe apă. E bine că n-ai întârziat...

—    Bună sera, domnule! Punctualitatea nu este un moft al personalităţii mele...

—    Perfect! Plimbă-te un pic pe aici, socializează, ia-ţi o fată de pe margine, simte-te bine! Sunt invitate numai gospodine, fete de casă, cuminţi, care spală vasele acasă şi fac lecţii cu copiii! Alege-ţi ce vrei.
 
Mai târziu, stai pe lângă mine, e posibil să mai înveţi cate ceva! Doar iedera ştie instinctiv să urce, noi, oamenii, aflăm unii de la alţii cum se face! O seară destrăbălată îţi doresc!

—    Mulţumesc, domnule!

Am intrat în mijlocul petrecerii încinse deja. Muzica era dată tare, oamenii se distrau. Pe margine erau animatoare dotate de mama natură, pe cuburi îşi mişcau bucile nervoase dansatoare şi dansatori, ospâtari cu tăvi roiau peste tot, ia barul cu băutură era aglomeraţie, iar musafirii se simţeau extraordinar.
 
O tipă frumuşică, animatoare, m-a abordat discret:

—    Doriţi să vă simţiţi bine, domnule?

—    Adică?, fac eu pe prostul.

—    Să ne retragem într-o cameră, domnule!

—    Nu încă, iubire! Păstrăm legătura, te caut eu, bănuiesc că n-o să fugi la mijlocul nopţii, cum a făcut Cenuşăreasa...

    Nicidecum, domnule!, a surâs fata.

    Cum te numeşti, frumuseţe?

    Jingga. domnule!

    Interesant nume, nu l-am mai auzit!

    Tradus, înseamnă portocală, domnule!

— Greşit! Jingga semnifică ''portocală perfectă"!

Asta eşti. Jmgga, o portocală perfectă. Am să te caut nu scapi da mine in noaptea asta! Iubesc portocalele perfecte. am lăsat-o să înţeleagă interesul meu pentru ea...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0593 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.