Ce? De ce? Pentru ce? - Lumea in intrebari si raspunsuri

Ce? De ce? Pentru ce? - Lumea in intrebari si raspunsuri
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 514
Categoria: Cultura generala
Preț: 149,90 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Ce? De ce? Pentru ce? - Lumea in intrebari si raspunsuri 

 
... intrebarea a fost dintotdeauna primul pas in cunoasterea lumii, deoarece intrebarile sunt manifestarile curiozitatii, ale dorintei de cunoastere. De ce cad corpurile? De ce alterneaza anotimpurile? De ce dupa zi vine noaptea? Cum se formeaza stelele? Este adevarat ca continentele se deplaseaza? De ce se produc cutremurele de pamant? Cine a inventat motorul cu aburi? Cand a fost construit primul drum de fier? Cine a facut primii pasi pe Luna?
 
Daca privim la lucrurile care ne inconjoara curiosi, cu dorinta de a afla mai multe despre ele, apar intrebarile despre tot si despre toate. Universul, lumea, natura, popoarele, cultura, istoria, arta, stiinta si tehnica lor - toate genereaza o sumedenie de intrebari "de ce?"
 
Capacitatea si abilitatea ta de a raspunde la toate intrebarile acestea inseamna ca stii mult despre multe. insusirea acestei capacitati ar putea deveni un scop minunat pentru tine. Cartea Lumea in intrebari si raspunsuri te va ajuta sa-l atingi.
 
In paginile ei vei gasi sute de intrebari si raspunsuri care iti vor permite sa-ti largesti cunostintele despre natura in toate formele ei, despre stiinta si tehnica, istorie si cultura, Pamant si Univers. Sute de explicatii clare si interesante care iti vor putea satisface curiozitatea; mii de date si informatii; sute de desene si fotografii atractive si edificatoare...
 
Poti deschide cartea la orice compartiment si vei gasi oriunde ceva captivant, informatii interesante si clare si mai ales vei avea posibilitatea de a afla si a intelege ceva nou. Daca vrei, poti apela la sumarul de la sfarsitul cartii, in care vei gasi usor informatiile sau explicatiile necesare.
 
Cartea Lumea in intrebari si raspunsuri este foarte comoda si interesanta si ca distractie in orele de ragaz si in acelasi timp e o modalitate optima de a-ti trezi curiozitatea si de a te ajuta sa ti-o satisfaci.

Traducere din spaniola de Vsevolod Cernei.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1247 sec