Ce mai intunecata luna - Anna Todd

Ce mai intunecata luna - Anna Todd
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-40-0963-0
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 272
Format: 13x20

DESCRIERE

Ce mai intunecata luna - Anna Todd

 
... glasul mamei întrerupe saluturile şi condoleanţele şoptite din jurul meu, în timp ce eu sunt cufundat în gânduri.

—    Mikael, la ce facultate vrea să meargă sora ta? întreabă ea, iar confuzia i se citeşte în privire, în ciuda sutelor de discuţii pe care le-am purtat pe tema aceasta.

—    La MIT, îi spun femeii cu care discută şi-mi dau seama că e mama lui Lawson.

Ştiu că e o persoană mai bună decât fiul ei, dar ăsta nu e tocmai un lucru greu de înfăptuit. După ce am petrecut ultimii patru ani alături de el în pluton şi două misiuni în Afghanistan, îl cunosc mai bine decât pe maică-mea. Războiul apropie oamenii mai mult decât orice altceva, cu excepţia morţii. Iar astea două merg, în lumea mea, mână în mână.

—    Asta e. MIT. E cea mai deşteaptă din clasă şi anul acesta, şi a fost şi anul trecut. Mai are doi ani de aşteptat, dar ar fi nebuni dacă n-ar accepta-o.
Părul negru i se desprinde de sub clama pe care o poartă mereu. Mă întind să-i dau şuviţele la o parte de pe chip. Văd că buclele pe care am ajutat-o să şi le aranjeze de dimineaţă i s-au încurcat acum.

Amintirea Karinei râzând de mine când mi-am ars vârful degetelor cu un ondulator de păr îmi vine în minte. Ştiam că e Cea mai atentă şi mai altruistă persoană pe care o voi cunoaşte vreodată pentru că s-a oferit să mă înveţe să ondulez părul mamei când i-a observat arsurile de pe mâini. în unele dimineţi, mâinile îi tremurau atât de tare încât nu se putea descurca singură, dar era prea căpoasă ca să-mi ceară ajutorul.

Nu merg acasă pe cât de des ar trebui, dar mamei îi place să-i ondulez părul când ajung pe-acolo. Spune că, într-o zi, voi fi un tată foarte bun. Karina a spus acelaşi lucru, cu o expresie care parcă voia să sugereze că vede în viitor. S-a dovedit că n-a văzut nimic, şi nici mama, pentru că încă speră să aibă de la mine nepoţi care să ducă mai departe numele familiei. Puţin probabil.

Oftez şi-mi scot telefonul din buzunar, verificându-l din obişnuinţă şi uitându-mă în jur. încăperea s-a mai golit, o s-o dibui mai uşor. în cele din urmă, o să mă conving că ea nu e aici ori că va apărea din vreun cotlon al camerei în care se ascunde. Asta dacă nu cumva a ieşit pe furiş şi, cunoscând-o, e o şansă destul de mare...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0460 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.