Ce să nu faci dacă devii invizibil - Ross Welford

Ce să nu faci dacă devii invizibil - Ross Welford
-10%
Preț: 38,61 RON
42,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067937602
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 384
Format: 13X20

DESCRIERE

Ce să nu faci dacă devii invizibil - Ross Welford

 
... deci eu încă îţi spun povestea vieţii mele și tu te afli aici, ceea ce e bine. Elliot Boyd, deci? „Miresmelliot“ Boyd, cum este poreclit, deoarece cineva a făcut gluma aceasta odată, iar de atunci stă agaţată de el, la fel ca mirosul. Copilul pe care nimeni nu-l place. E din cauza înălţimii lui? A greutăţii lui? A părului? A accentului? Sau, de fapt, din cauza mirosului? Ar putea fi oricare dintre aceste motive și toate în același timp.
 
Este mare ca un urs, la fel de înalt ca unii dintre profesori, are o ditamai burta și o bărbie pe care a crescut un puf de păr blond, încât îmi imaginez că el crede că acesta ascunde faptul că sub el se mai află o bărbie.
 
În ceea ce privește mirosul, ca să fiu sinceră, el nu pare să miroasă chiar atât de rău, deși eu merg până în pânzele albe ca să nu testez părerea majorităţii, și anume că e străin de săpun și de deodorant, prin faptul că îl evit. Cred că este felul său de a fi care îi enervează pe ceilalţi. Prea sigur pe el, agresiv, arogant, zgomotos și—cuvântul meu favorit—„înfumurat“. Acesta este cuvântul folosit de domnul Parker, iar el este foarte priceput la cuvinte.
 
De fapt, știi ce? Cred că totul se datorează faptului că este din Londra. Sincer. Ceilalţi s-au montat împotriva lui din prima zi, deoarece a început să-i ia peste picior pe cei de la Newcastle United. (El este fan Arsenal sau, cel puţin, așa susţine.)
 
Aici, dacă nu ai o scuză foarte bună, ţii cu Newcastle. Poate cu Sunderland sau cu Middlesbrough. Dar în niciun caz nu ţii cu o echipă londoneză—nici măcar dacă, după cum reiese mai târziu, ești, de fapt, din Londra. Boyd a fost transferat în clasa noastră în prima zi dintr-a șaptea.
 
Nimeni nu știa cine e, așa că te-ai fi gândit că ar fi stat cu capul plecat o vreme, dar nu. Eu cred că el s-a gândit că a fost amuzant ceea ce a făcut în prima zi— știi tu, curajos și puţin nărăvaș, dar nu a lăsat impresia asta...
 
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0693 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.