Cea mai buna decizie pentru bebelusul meu - Tina Payne Bryson

Cea mai buna decizie pentru bebelusul meu - Tina Payne Bryson
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 360
Format: 13x20
Categoria: Parinti - copii

DESCRIERE

Cea mai buna decizie pentru bebelusul meu - Tina Payne Bryson

 
... sper că această carte vă poate ajuta, de asemenea, să cădeți la înțelegere cu toate persoanele implicate în îngrijirea copiilor voștri. Dacă bona sau bunicii insistă, de exemplu, că bebelușii voștri nu ar trebui să se joace la nisip în parcul din apropiere din cauza murdăriei și a germenilor, puteți apela la capitolul din această carte dedicat subiectului, aducând argumente științifice care demonstrează faptul că expunerea la murdărie ajută la construirea sistemului imunitar. (Această abordare de transmitere a unor informații ar putea fi mai eficientă și ar putea provoca mai puține conflicte, decât să spuneți soacrei sau vecinului băgăcios să-și vadă de treburile lor.)
 
Sau, dacă aveți prieteni care vă sfătuiesc să evitați să vă adresați copilului vorbind stâlcit sau alintat, apelați la capitolul despre limba „părinteză” pentru a-i lămuri ce spune știința despre acest argument. Folosită drept instrument pentru a vă actualiza informații sau credințe depășite și pentru a corecta presupuneri false, această carte vă poate sprijini cu cele mai recente descoperiri științifice, pentru a reduce conflictele asupra deciziilor legate de parenting.
 
Până la urmă, informația este putere. Informați-vă. Aveți încredere în voi. Pentru că voi sunteți cei care vă cunoașteți cel mai bine copilul. Da, desigur, trebuie să fiți dispuși să renunțați la propriile prejudecăți; eu am plecat de la premisa că sunteți cu adevărat și în mod sincer dornici să ascultați și să luați în considerare ceea ce știința și experții vă sugerează.
 
Odată ce ați făcut asta, instinctul vostru vă va spune adesea cum să răspundeți nevoilor bebelușului, pentru că acest instinct există și el dintr-un motiv. Ceea ce copilul vostru necesită cel mai mult nu este un părinte perfect (de parcă ar exista așa ceva), ci un părinte iubitor, informat și flexibil, care face tot posibilul să recunoască și să răspundă nevoilor sale rapid și constant, în baza celor mai bune informații disponibile. Astfel veți putea lua cele mai bune decizii.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1090 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.