Ceaiuri care vindeca - Sarah Farr

Ceaiuri care vindeca - Sarah Farr
Preț: 69,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-33-4599-9
Anul publicării: 2020
Pagini: 272
Format: 19x19

DESCRIERE

Ceaiuri care vindeca - Sarah Farr
 
... cand se poate, e bine sa încercaţi să găsiţi surse locale pentru procurarea plantelor de ceai. Industria vinurilor foloseşte termenul terroir pentru a sublinia faptul că circumstanţele influenţează strugurii şi apoi vinul. La fel se întâmplă şi în cazul plantelor.
 
Culoarea, gustul şi intensitatea aromei rozmarinului cultivat în gradina ta vor fi uşor diferite de ale rozmarinului care creşte în alte locuri. In cazul anumitor plante aceste variaţii sunt destul de mici, însă la altele diferenţa este substanţială.
 
De aceea, plantele care cresc în bioregiunea voastră sunt atât de speciale - sunt influenţate de aceleaşi tipare de temperatură şi de anotimpuri şi se confruntă cu aceiaşi factori de stres şi fluctuaţii climaterice ca şi voi.
 
Pentru ceaiurile mele, prefer şi am mai degrabă încredere în biochimia unică a plantelor bine adaptate regiunii în care trăiesc eu: o plantă sănătoasă şi bine îngrijită, care a crescut aproape de casa mea, va fi întotdeauna mai bună pentru mine.
 
In prezent, agricultura trece prin schimbări incredibile, aşa că modul în care alegeţi să faceţi rost de plante poate fi o soluţie directă şi simplă prin care să vă redirecţionaţi resursele către practicile agricole care să creeze un viitor sustenabil.
 
De zeci de ani, producătorii mici şi mijlocii de plante organice au fost îndepărtaţi de pe pieţele locale, deoarece aceştia nu pot concura cu plantele ieftine importate. Aşadar, nu uitaţi că ori de câte ori cumpăraţi din producţia locală, sprijiniţi biodiversitatea şi daţi o şansa producătorilor din regiunea voastră.
 
In plus, când cumpăraţi plante din surse locale, de obicei aveţi parte de produse de mai bună calitate, cu o amprentă de carbon scăzută. Desigur, veţi fi nevoiţi să plătiţi mai mult pentru plantele organice şi de mai buna calitate cumpărate din regiunea voastră. însă veţi folosi o cantitate mai mică pentru a obţine rezultatul scontat, deoarece plantele locale sunt mai proaspete şi îşi păstrează calitatea şi proprietăţile mai bine decât plantele depozitate luni de zile în containere de transport înainte de a ajunge la distribuitor...

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Remedii - Terapii complementare

Created in 0.0426 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.