Cei mai frumoși ani din viața lui Anton - Norris von Schirach

Cei mai frumoși ani din viața lui Anton - Norris von Schirach
-8%
Preț: 29,44 RON
32,00 RON (-8%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-779-793-0
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 296
Format: 13X20

DESCRIERE

Cei mai frumoși ani din viața lui Anton - Norris von Schirach

 
... Anton s-a întors la biroul său pentru a se dedica programului nocturn, menit să contrabalanseze fractura de civilizație pe care tocmai o trăise.
 
Malițios, serghei, un tip spiritual și isteț, care era de multă vreme cel mai important aliat al său de la firmă, îi puse pe masă un articol de ziar, un reportaj despre combinatul lui igor Pavlovici.
 
O listă cu toate problemele știute încă de mult: salarii restante de luni de zile, mii de concedieri, greve cu acte de violență, datorii uriașe la fisc și somații astronomice din partea întreprinderilor energetice.
 
— A nu se omite nici gravele probleme de calitate și absența oricăror investiții în ultimii douăzeci de ani, mormăi pentru sine anton, sătul până peste cap de tema asta, în timp ce forma numărul poetului Viktor efimovici Landtsman.
 
Viktor era una dintre persoanele cele mai cultivate pe care le cunoștea anton. În jur de treizeci și cinci de ani, firav, cu urechi depărtate, nas mic și ochi scânteietori.
 
Bineînțeles că nu putea să trăiască din vânzarea poeziilor lui, motiv pentru care, asemenea multor artiști, conducea un business. Printre altele, importa din finlanda un șnaps pe care-l vindea în toată țara drept un adaos elitar la lichidele folosite la saună.
 
Elitar slujea drept grad de comparație superior pentru „exclusiv“ și însemna foarte scump, un argument răspândit pentru a face vânzare, de vreme ce sugera convingător plusul de calitate. Viktor trăia fericit împreună cu nevasta și fiica sa într-un bloc de locuințe părăginit, și anton avea impresia că, în permanență, în această mică familie evreiască se făcea muzică, se citea cu voce tare și se gătea incredibil de prost.
 
În felul acesta, ei reu - șeau, în cele trei camere ale lor, să țină piept atmosferei cumplit de dezolante din acel cartier satelit. Viața lui Viktor era mai bună ca oricând...
 
CUPRINS:
 
1. Ursul dresat
2. Criză constituțională
3. Forță majoră
4. Brigada
5. Frizerița
6. Corbul
7. Gogol
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1008 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.