Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Celalalt pe care-l adoram

Celalalt pe care-l adoram
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 256
Format: 13x20
29,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Celalalt pe care-l adoram - Catherine Cusset

 
... impărtăşiţi pasiunea pentru neologisme şi onomatopee. N-ai mai cunoscut pe nimeni cu care să râzi atâta. Un spirit pe cât de liber, pe atât de ironic, sub un chip ca de bebeluş.
 
Nicolas e scund, face gro piţe- n obraji şi pete de roşeaţă, părul îi e creţ, iar ochii gri-verzui rămân doar două despicături subţiri atunci când izbucneşte în râs.
 
Dar are şi ceva neplăcut: de fiecare dată când mergeţi la cafenea uită să-şi ia portofelul, aşa că trebuie să plăteşti şi pentru el. Trage pârţuri şi te vezi nevoit să deschizi fereastra dormitorului contra cronometru, pe când el se strică de râs.
 
Defecte minore. Vine pe la tine după cursuri, unde dă de mama ta, care-l găseşte fermecător, şi de sora ta, pe care o găseste el fermecătoare.
 
Observi că i se încordează întreg trupul de cum aude uşa de la intrare trântindu- se, de cum răsună glasul ei, apoi, când prinde momentul, se strecoară la ea în cameră, ca să stea la taclale.
 
Şi tu mergi pe la el. Mama lui, evreică, judecătoare, de o eleganţă nemaiîntâlnită, şi mama ta, fată de portar, care, mulţumită gustului pentru lectură şi căsătoriei cu tatăl tău, a ajuns din gheretă tocmai la etajul al cincilea al imobilului, au amândouă o ţicneală comună – sunt burgheze nonconformiste, rupte de realitate, pasionate, cititoare avide.
 
Ori la Nicolas, ori la tine, cinele cu mama unuia sau a celuilalt presupun interminabile discuţii intelectuale şi râsete de nepotolit...
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.5693 sec
loader
Caut in catalog...
loader