Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Cele sapte pene ale vulturului

Cele sapte pene ale vulturului
Anul publicării: 2007
Pagini: 168
Categoria: Samanism
14,00 RON
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

....''Cele sapte pene ale vulturului''


Luis A. nu este un personaj de roman, ci un om real, chiar dacă ţine să rămână anonim. Această carte îi povesteşte istoria – de la îndepărtata sa copilărie argentiniană până la evenimentele care l-au condus la porţile Franţei, unde locuieşte acum.

A părăsit foarte devreme casa tatălui său din Cordoba, de la poalele Sierrei Grande. Mama îi murise departe de el, într-o noapte cu furtună. Era o indiancă quechua şi unica fiinţă pe care o iubise până atunci. Băiatul a refuzat insuportabilul.

A preferat să-şi imagineze că mama fugise din oraş, că se dusese să-şi reîntâlnească poporul în munţi. A plecat în căutarea ei. Aşa s-a trezit pe drumul imposibilului – singurul care valorează în ochii celor nebuni de viaţă.

A cunoscut, bineînţeles, inevitabila suferinţă a copiilor pierduţi. Apoi, într-o zi, întâmplarea-care-nu-există a vrut să-l întâlnească pe El Chura, paznicul ruinelor de la Tiahuanaco, omul cu „penaj de vulpe”.

El Chura era un vrăjitor, un şaman care l-a instruit, apoi l-a împins spre alte locuri, în căutarea pietrelor vii şi a celor şapte pene ale vulturului în care sunt ascunse şapte secrete ale vieţii. Călătoria sa a fost lungă, stranie, turmentată.

Alţi maeştri l-au primit şi l-au ghidat: don Benito, bătrânul Chipes, părintele Sebastian; şi, de asemenea, femeile. În itinerariul lui, fiecare întâlnire, fiecare eveniment, chiar cel mai trivial, a fost un pas în plus spre esenţă, spre „sămânţă”, spre „ceea ce face ca viaţa să nu treacă degeaba”.

Am scris ceea ce mi-a încredinţat Luis din aventuroasa-i existenţă şi din învăţămintele sale, spune Henri Gougaud. La sfârşit, mi-a spus: „Acum vântul ne duce vorbele, cum duce totul, polen, praf, frunze moarte.Dacă ele nu sunt decât praf, se vor întoarce în praf. Dacă sunt vii, vor hrăni viaţa.” Şi a plecat cu un hohot de râs.
Drumul continuă.


Autor: Henri Gougaud

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.5884 sec
loader
Caut in catalog...
loader