Cele trei ADDA - Ada Rizea

Cele trei ADDA - Ada Rizea
-6%
Preț: 55,46 RON
59,00 RON (-6%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786303050164
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 192
Format: 13X20

DESCRIERE

Cele trei ADDA - Ada Rizea

 
Martie 2022
Mă aflam la tratament şi ţineam în mână un dispozitiv cu energie hertz, care se spune că omoară microorganismele vii din corp, când a sunat telefonul. A răspuns Cătălin - era Liana Stanciu, care i-a spus că părintele paroh de la Sfântul Anton vrea să vorbească cu mine.
 
La început nu am înţeles exact despre ce e vorba. Am aşteptat cu nerăbdare să termin prima zi de distrugere a microorganismelor şi să aflu ce se întâmplă. Eram în maşină când părintele Zaharia m-a sunat, să-mi spună câ vrea să îmi facă o slujbă, că am fost văzuţi la biserică şi îşi doreşte mult să mă ajute.
 
Am început să plâng instant şi necontrolat. Aveam inima plină de uimire, bucurie şi speranţă. Nu îmi venea să cred şi tot repetam această propoziţie: „Nu pot să cred! Nu pot să Cred." Iar vocea de la celălalt capăt îmi spunea: „Ba da! Să crezi!"

 Atunci mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubeşte Atât de mult şi că mi-a auzit fiecare rugăciune. El m-ar fi auzit de mult dacă I-aş fi spus ceva, dacă m-aş fi rugat CUM s-a rugat Ada la fereastra camerei din Târgu Mureş sau în cada rece din garsonieră. Dar nu I-am mai spun nimic. Credeam că pot fără El. însă nimic nu e fără Dumnezeu. M-a auzit şi ascultat şi, mai mult de atât, Şi-a întins mâna spre mine, mai repede decât mă aşteptam, Şi am simţit că sunt vindecată! Am simţit că sunt vie, sănătoasă şi luminată.
 
Relaţia cu Dumnezeu era la un nivel la care nu fusese niciodată înainte. De mică am avut zeci de întrebări la care nimeni nu îmi putea răspunde. Când am crescut, aveam şi mai multe adunate, dar şi nemulţumiri legate de felul în care procedează anumiţi preoţi. Am fost martoră când anumite femei erau certate în biserică pentru că stăteau picior peste picior sau li se refuza împărtăşania pentru că nu mai erau virgine.
 
Un preot a ţipat o dată la mama că era rujată; intrase în biserică după ce venise de la muncă şi i s-a atras atenţia într-un mod brutal. Colac peste pupăză, când eram în liceu, mi-a spus un preot odată când mă împărtăşeam: „Nu e bine că nu vii în fiecare duminică la biserică! Dumnezeu le dă cancer oamenilor care nu vin şi îi pedepseşte.” Şi întâmplarea face că eu mă împărtăşeam după o intervenţie chirurgicală, în care mi se extrăsese un ganglion inghinal, care fix în acel moment era la Fundeni pentru biopsie, deci aşteptam să vedem dacă e cancer sau nu...
 
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0662 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.