Cele zece mii de uși ale lui January - Alix E. Harrow

Cele zece mii de uși ale lui January - Alix E. Harrow
-6%
Preț: 41,36 RON
44,00 RON (-6%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069000717
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 416
Format: 14x20

DESCRIERE

Cele zece mii de uși ale lui January - Alix E. Harrow

 
Fragment:
 
... când aveam şapte ani, am găsit o uşă. Bănuiesc că ar trebui să scriu cuvântul acesta cu majusculă, ca să înţelegi că nu vorbesc despre intrarea de la grădină sau vreo uşă obişnuită, care dă fără greş într-o bucătărie cu dale albe sau într-un şifonier.
 
Când aveam şapte ani, am găsit o Uşă. Aşa - uite cum se înalţă acum cuvântul cu mândrie pe pagină: curbura acelui U ca o arcadă neagră, care duce la nimicul alb. Când vezi acest cuvânt, îmi închipui că un uşor fior de familiaritate îţi zbârleşte părul de pe ceafă.
 
Nu ştii absolut nimic despre mine; nu mă poţi vedea cum stau la biroul din lemn gălbui, cu briza dulce-sărată întorcând aceste pagini ca o cititoare care îşi caută semnul de carte.
 
Nu poţi vedea cicatricile care se răsucesc şi se înnoadă pretutindeni pe pielea mea. Nici măcar nu-mi ştii numele (este January Scalier; şi uite că acum ştii un lucru mărunt despre mine, aşa că mi-am distrus singură demonstraţia).
 
Dar ştii ce înseamnă atunci când vezi cuvântul Usă. Poate chiar ai văzut una cu ochii tăi, stând pe jumătate deschisă şi putredă într-o biserică veche sau bine unsă şi strălucind într-un zid de cărămidă.
 
Poate, dacă eşti una dintre acele persoane pline de fantezie, care se trezesc că le poartă paşii spre locuri neaşteptate, ai intrat chiar pe una şi te-ai găsit într-un loc într-adevăr neaşteptat...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0678 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.