Cercul magic al lunii negre - Cari Thomas

Cercul magic al lunii negre - Cari Thomas
Preț: 49,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069639061
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 536
Format: 13x20

DESCRIERE

Cercul magic al lunii negre - Cari Thomas

 
Fragment:
 
... Anna privi ceasul care atârna pe peretele bucătăriei.
 
— Ah, acolo era! Mătușa închise tableta și o privi în ochi.
 
— Chiar știi unde se află! Atunci de ce mai stai încă la masă, când e aproape șapte și jumătate? Treburile tale se fac singure, în dimineața asta? Mătușa era mereu dificilă, dar fusese deosebit de iritabilă în ultimele câteva zile, la fel de agitată ca Anna.
 
— Iertare, Mătușă. Mă ocup. Anna se ridică repede și începu să strângă micul dejun. Mătușa scoase un zgomot nemulțumit.
 
— Trebuie să merg la supermarket să cumpăr câte ceva pentru vizita din weekend, spuse rostind cuvântul cu o acreală caracteristică. Mă aștept ca fiecare cameră să strălucească, pe când mă întorc.
 
Nu stau mult. Se ridică, vârându-și înapoi în coc șuvițele rătăcite de păr roșcat și strângându-și mai bine eșarfa. Mătușa își acoperea mereu gâtul, precum celelalte Legătoare.
 
— Și, Anna, spuse ea aspru, să nu uiți de frunze. Încep să cadă pe alee. Curând, vom fi de râsul pieței. Doamne ferește! Anna așteptă să audă ușa din față trântindu-se, apoi privi în jur, disperată, la dulăpioarele ordonate și la suprafețele albe din bucătărie.
 
Totul strălucea deja. Poate că nu era termenul potrivit. Totul era încremenit, tăcut, vechi. Toate camerele erau la fel: pereți crem, draperii înflorate, mobilă veche, decorațiuni sărăcăcioase și specifice. Dacă lua o vază și o muta pe o altă masă, n-ar fi arătat cum trebuia.
 
Exista o ordine și toate lucrurile își aveau locul lor. Chiar și trandafirii din ghivece de la colțul fiecărei camere: frunzele întunecate luceau ca niște limbi, iar bobocii erau pecetluiți să nu se deschidă niciodată...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0453 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.