Chefi de Romania - Daniela Sima

Chefi de Romania - Daniela Sima
-10%
ISBN: 978-606-8953-91-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 72
Format: 21x25
Categoria: Albume de arta
Preț: 72,00 RON
80,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Chefi de Romania - Daniela Sima

 
Avem o bucatarie veche fabuloasa,  dar nu stim sa o promovam asa cum ar merita. Reinterpretarea nu inseamna ca mancarea traditionala – asa cum ne este ea intiparita 
in minte  – dispare.  Nu, nu vorbim de a inlocui ceva cu altceva. Ele pot convietui linistite impreuna - Nico Lontras

A fi Chef este o meserie si necesita cunoastere de sine profunda, care se dezvolta o data cu varsta si cu experientele acumulate de-a lungul carierei. Imaginea de sine a unui Chef sta la baza respectului de sine, iar acesta din urma este determinat in mare masura de respectul acordat ingredientelor si disciplinei din bucatarie - Ciprian Nicolescu    

In arta culinara, cheia succesului se afla in pasiunea pentru ce prepari, iar bucuria celor care degusta acel preparat este dovada ca mi-am indeplinit misiunea cu bine.
Meseria de bucatar iti ofera mereu sansa de a descoperi locuri si oameni diferiti si interesanti, totul compunand un mare puzzle. - Rober Voicu

Balanseaza aromele, calibreaza ingredientele si asigura un contrast al texturilor, culorilor, etc. Toate acestea gustand mereu. Studiaza trend-uri culinare, relationeaza cu cei din industrie, participa la concursuri sau training-uri, incearca idei noi, cauta inspiratie. 
Inoveaza, nu imita!  - George Craciun

La intrebarea unui tanar daca este bine sa se faca bucatar, raspund de fiecare data cu „Nu”, sa nu se faca... dar glumesc. Este o meserie grea, dar foarte frumoasa. - Claudio Costea
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0698 sec