Cheile secrete ale initierii hermetice - Christian Dikol

Cheile secrete ale initierii hermetice - Christian Dikol
Preț: 38,50 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 350
Format: 14x21

DESCRIERE

Cheile secrete ale initierii hermetice - Christian Dikol

 
Comunicarea cu ghidul spiritual
 
Initiatul se va strădui înainte de toate să intre în contact cu spiritul său protector, îndrumătorul său spiritual, care fui fi este cel mai apropiat. Orice elev al şcolii magice ştie că imediat, încă de la naştere, fiecăruia îi este hărăzit de Providenţa Divină un înger păzitor, o fiinţă care are sarcina să aibă grijă de ei cât timp va fi în trupul fizic, să conducă şi să-şi inspire protejatul.
 
Totodată i se mai dau doi ghizi — unul de stânga şi unul de deapta. In funcţie de dezvoltarea şi karma sa, poate să fte spirit care s-a eliberat mai demuft din trupul fizic, un spirit mai înalt, o fiinţă omenească, un înger inteligent care are experienţă şi a mai fost întrupat pe această planetă.
 
Acesta se îngrijeşte de bunăstarea psihică a protejatului său, de obicei până ia pubertate. Cu cât omul devine mai avansat intelectual, cu atât mai puţină atenţie îi dăruieşte învăţătorul său spiritual, mai ales în cazul acelor oameni care nid măcar nu se gândesc ia ghidul lor.
 
Despre clasificarea acestor spirite protectoare cât şi despre acţiunile lor s-ar putea spune multe lucruri, dar ar depăşi cadrul acestei lucrări. Magului îi este oferită posibilitatea de a~l contacta pe ghidul său spiritual ca să afle de la el însuşi tot ce vrea şi are el nevoie.
 
El trebuie să fie convins că atunci când este cinstit şi îşi va modela caracterul prin dezvoltare magică cu interes, hărnicie şi tenacitate, ghizii şi călăuza sa vor fi dispuşi să se manifeste şi să vorbească cu el. Discipolul trebuie să se străduiască să stabilească înainte de toate contactul cu spiritul său protector.

Menirea spiritului protector, sau îngerul păzitor, cum mai este denumit de către creştini, este de a păzi spiritul întrupat, în chip nevăzut. îngerul păzitor (călăuză) răspunde pentru îndeplinirea temei de viaţă, karmei şi destinului acestuia. îngerul păzitor este mai înalt în ierarhie decât spiritul întrupat; este mat înţelept.
 
De obicei, când întrupat este un spirit mai mult masculin, un „ET, călăuza sa este o „Ea”. Omul, cu mintea lui planetară, nu poate şti ce discută şi stabilesc spre rezolvare călăuza şi spiritul său, când acesta din urmă se decorporalizează noptea şi se duce în astralul planetar. îngerul păzitor nu doarme niciodată (spiritele libere din astral nu dorm).

Spiritului întrupat i se creează situaţii tactice şi chiar strategice. Atunci când vine vremea îndeplinirii unor cum pene ori încercări, călăuza (îngerul păzitor) dă comanda necesară şi ghizii o execută. Chiar dacă trebuie să aibă loc un accident, fie el şi mortal, programul se îndeplineşte întocmai. Ei aplică Legea, se supun acesteia şi o duc la îndeplinire fără greş...
 
CUPRINS: 
 
Consideraţii    3
generale    
Legile hermetice universale    11
Legile meudului pentru spiritele întrupate         11
Despre elemental! şi elemente     19
Focul     25
Apa     26
Aerul     27
Pământul      27
Lumina     27
Akasha sau Etherul     27
Elementele corpului uman     28
Anatomia ocultă a corpului omenesc     31
Hanul material     32
Corpul astral sau corpul senzaţiilor şi emoţiilor     35
Planul astral     38
Spiritul     40
Stratificarea şi ierarhia    41
spiritelor    
Spiritul omului     41
Hanul mental     46
Adevărul     49
Magia şi Religia     50
Dumnezeu     51
Ascetismul     52
Treptele şi practicile iniţierii hermetice     54
TREAPTAI
Controlul gândurilor     57
Cunoaşterea de sine     59
Meditaţia     51
- meditaţia activă     62
- meditaţia activă se poate desfăşura aşa     67
- poziţia corpului pe timpul invocaţiei luminii              83
Experienţe     88
Eu sunt cel mai tare!         88
Un pi şic bun la toate
 
.........
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0485 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.