Cibola in flacari - James S. A. Corey

Cibola in flacari - James S. A. Corey
-6%
Preț: 54,52 RON
58,00 RON (-6%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069000618
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 624
Format: 14X21
Categoria: Literatura SF

DESCRIERE

Cibola in flacari - James S. A. Corey

 
... aducă amestecului un plus de varietate. Pentru a-i permite să creadă că reclamele erau destinate, probabil, cuiva care mergea prin apropiere, nu ei înseşi.

Insă Breach Candy nu mai era la fel de aglomerat ca odinioară. Vedea mai puţine persoane în staţiile de metrou şi pe coridoare, mai puţini oameni veneau la programul de ajutorare a veteranilor. Auzise că înscrierile la cursurile universitare scăzuseră cu şase procente.

Omenirea încă nu reuşise să instaleze măcar o colonie viabilă pe una dintre noile lumi, însă informaţiile transmise de sonde erau suficiente. Omenirea avea o nouă frontieră, iar oraşele de pe Marte resimţeau competiţia.

De îndată ce intră pe uşă, simţi aroma puternică de gumbo pregătită de cumnata ei şi-i auzi pe frate şi pe nepot răstindu-se unul la altul. I se puse un nod în stomac, însă erau familia ei. Ii iubea. Le era îndatorată. Chiar dacă făceau ca ideea unei şaorma mâncată în oraş să pară extrem de tentantă.

—    ... nu ceea ce spun, zicea nepotul.

Urma cursurile universitare, dar când începea câte o ceartă în familie, încă îl auzea în vocea lui pe puştiul de sase ani.

Fratele ei reacţionă cu o voce bubuitoare. Bobbie îl auzi bătând darabana cu vârfurile degetelor în tăblia mesei în timp ce-şi etala argumentele. Darabana ca dispozitiv retoric. La fel făcea şi tatăl lor.

—    Marte nu-i o opţiune. (Toc!) Nu-i nici pe planul doi. (Toc!) Aceste porţi şi tot ce se află dincolo de ele nu constituie casa noastră. Efortul de terraformare...

—    Eu nu contest terraformarea, spuse nepotul în timp ce Bobbie intră în cameră.

Fără o vorbă, cumnata ei o salută din bucătărie cu o înclinare a capului. Bobbie îi răspunse la fel. Sufrageria se deschidea într-un living în care un ecran cu volumul dat la minimum afişa imagini din depărtare ale unor planete...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura SF

Created in 0.0470 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.