Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Cine suntem

Cine suntem
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 178
Format: 13x20
Categoria: Literatura
20,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Cine suntem''


Dan Puric este un scriitor profund religios, un artist, un om, si, in primul rand, un roman ce se adreseaza poporului sau, pe care il indeamna sa-si asume identitatea nationala, nelasand-o sa se piarda in uitare.

Intr-o lume ce a pierdut legatura cu sacrul, cu divinitatea si cu propriul spirit, „Cine suntem” reprezinta un strigat de redesteptare a constiintei noastre ca popor, amenintate de o jumatate de secol de comunism si de scepticismul si blazarea ce i-au urmat.


Autorul subliniaza gravitatea crizei identitatii nationale si a indepartarii de ortodoxismul ce a caracterizat poporul roman, cu atat mai mult cu cat aceasta identitate a romanilor a fost periclitata atat intern, cat si extern, spre deosebire de cazul altor popoare europene.

Lucrarea de fata...„Cine suntem” isi propune sa traga un semnal de alarma si sa indemne la redescoperirea identitatii spirituale, a unicitatii noastre, nu doar ca si indivizi, ci si ca popor.

Este extrem de importanta conservarea valorilor spirituale, nationale, culturale si umane. In sprijinul afirmatiilor sale, autorul aduce numeroase argumente si trimiteri livresti la Sfanta Scriptura, opere din teologie si filozofie, dar si la Eminescu, ce reprosa poporului roman lipsa increderii in fortele proprii.


Autori: Dan Puric

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.5393 sec
loader
Caut in catalog...
loader