Cioburile - Bret Easton Ellis

Cioburile - Bret Easton Ellis
-15%
Preț: 67,15 RON
79,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-9648-2
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 640
Format: 13x20

DESCRIERE

Cioburile - Bret Easton Ellis

 
... si-a lăsat capul pc spate până a ajuns să plutească, atingându-mi pieptul în treacăt cu talpa piciorului; și-a ținut degetul mare de la picior apăsat pe un sfârc, zâmbind de parcă ar fi fost mândru de așa ispravă - siguranța de sine a lui Ryan era excitantă, animalică si masculină.

— Nu, nimic, așa e, arată bine, am zis grăbit, apoi, după o clipă de tăcere, timp în care i-am apucat gamba, ținând-o cu ambele mâini, am zis: Cred că Thom se apropie cam mult de el.

Nu eram convins că era tocmai adevărat, dar nu-mi dădea pace felul în care se întinseseră Thom și Robert pe mochetă, sub videoclipul cu Duran Duran, în spațiul din Melrose, așa c-am băgat asta la înaintare, ca să văd cum reacționează Ryan.
 
— Se apropie cam mult? a ridicat din sprânceană Ryan retră-gându-și piciorul. Asta ce înseamnă?
 
— M-am poticnit, m-am uitat la cerul nopții, apoi la Ryan.
 
— Nimic.

— Thom place pe toată lumea, a zis cu voce scăzută Ryan. Dacă ar putea, s-ar împrieteni și cu o căpățână de salată. Cu un taco. Cu un raton.

I-am zâmbit, înștiințându-l că știu și eu asta despre Thom. Nu puteam, totuși, renunța la subiect.
 
— Da, dar cred că e ceva în neregulă cu el, am îngânat.
 
Ryan pierdea șirul conversației. A întrebat, cumva nedumerit:
 
— Cu cine? Cu Thom?

— Nu, cu Robert, am zis. Cred că-i ceva în neregulă cu el. M-a privit cu îngrijorare.
 
— Cum ar fi?
 
Și-a hieut vânt de pe băncuța pe care stătuse și a început să pășească prin apă spre mine. Mi-am dat seama că nu-i puteam spune ce știu - despre centrul de dezvoltare din Jacksonville al cărui pacient fusese Robert - din cauză că-i promisesem lui Susan că voi păstra secretul. în tăcerea lăsată m-a pocnii picoteala.
 
— Mi-aș pune-o cu el, a zis Ryan venind mai aproape. Lumina din jacuzzi era stinsă, dar bazinul adiacent piscinei licărea în nuanțe de ultramarin și-i lumina trăsăturile și, cu părul umed dat pe spate, detaliile feței lui aproape simetrice erau mult mai...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura universala

34,00 RON
40,00 RON (-15%)
55,11 RON
59,90 RON (-8%)
Created in 0.0516 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.