Circul noptii

Circul noptii
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 512
Format: 14x20
Preț: 38,30 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Circul noptii - Erin Morgenstern

 
... bărbatul cunoscut drept Prospero Magicianul primeşte destul de multă corespondenţă pe adresa teatrului, dar acesta este primul plic care, fiindu‑i adresat, conţine biletul unui sinucigaş şi este de asemenea primul care soseşte prins cu un ac de paltonul unei fetiţe de cinci ani.
 
Avocatul care o însoţeşte până la teatru refuză să dea explicaţii, în pofida protestelor directorului, şi o abandonează cât de repede cu putinţă, ridicând doar din umeri şi ducând mâna la pălărie.
 
Directorul teatrului nu trebuie să citească ce scrie pe plic pentru a şti cui îi este destinat. Perechea de ochi strălucitori care îl fixează de sub o claie castanie de bucle, răzvrătite, sunt versiunea în miniatură, larg deschisă, a ochilor magicianului.
 
O ia de mână în timp ce degeţelele ei rămân inerte în ale lui. Fetiţa refuză să îşi scoată paltonul, deşi în teatru e cald, scuturând neabătut capul când el o întreabă de ce.
 
Directorul o duce pe fetiţă în biroul său, neştiind ce altceva ar putea să facă. Fetiţa se aşază cuminte pe un scaun incomod de sub şirul de afişe ale unor producţii trecute, înconjurată de cutii cu bilete şi chitanţe.
 
Directorul îi aduce o ceaşcă de ceai cu o bucată de zahăr în plus, dar ceaiul rămâne pe birou, neatins, şi se răceşte...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0633 sec