Coach de trilioane de dolari - Eric Schmidt

Coach de trilioane de dolari - Eric Schmidt
Preț: 49,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-722-389-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 208
Format: 13x20

DESCRIERE

Coach de trilioane de dolari - Eric Schmidt

 
... intr-o zi calda de aprilie din 2016, nenumăraţi oameni s-au adunat pe terenul de fotbal de la Sacred Heart School, situat în inima oraşului Atherton din California, pentru a onora memoria lui William Vincent Campbell Jr., care pierduse de curând lupta cu cancerul, la vârsta de 75 de ani.
 
Incă din 1983, când s-a mutat în Vest, Bill a fost o figura transcendentă in lumea tehnologiei, având un rol esenţial în succesul celor de la Apple, Google, Intuit şi al altor companii. Să spunem că era extrem de respectat ar fi mult prea puţin - iubit, mai degrabă.
 
In acea zi au fost prezenţi în mulţime zeci de lideri din domeniul tehnologiei - Larry Page, Sergey Brin, Mark Zuckerberg, Sheryl Sandberg, Tim Cook, Jeff Bezos, Mary Meeker, John Doerr, Ruth Porat, Scott Cook, Brad Smith, Ben Horowitz, Marc Andreessen. O asemenea concentrare de putere şi de pionieri ai industriei se întâlneşte foarte rar, în Silicon Valley cel puţin.
 
Şi noi - Jonathan Rosenberg şi Erich Schmidt - am fost prezenţi acolo, conversând discret în lumina razelor delicate de soare, ce contrastau cu atmosfera tristă. Amândoi am lucrat îndeaproape cu Bill în ultimii 15 ani, de când ne am alăturat echipei Google în calitate de CEO (Eric, în 2001) şi manager de produs (Jonathan, în 2002). Bill a fost cel care ne-a format în cadruiîntâlniriior individuale săptămânale sau bilunare, în care vorbeam despre diversele dificultăţi cu care ne confruntam în încercarea de a pune umărul la dezvoltarea companiei. El ne-a îndrumat parcursul individual şi de echipă şi a făcut-q preponderent din umbră, odată ai transformarea companiei dintr-un...
 
 
CUPRINS:
 
Cuvânt-înainte    
 
1.    Ingrijitorul şi preşedintele   
2.    Funcţia te face director. Oamenii te fac lider 
3.    Cum să creezi o atmosferă de încredere    
4.    Echipa pe primul loc      
5.    Puterea iubirii            
6.    Unitatea de măsură     
 
Mulţumiri       
Note      

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura motivationala

Created in 0.0476 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.