Cocktail pentru Cristina - Daniela Grigore

Cocktail pentru Cristina - Daniela Grigore
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 271
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Cocktail pentru Cristina - Daniela Grigore
 

Cristina este o tânără naivă care ne relatează un segment decisiv din viața sa. După cinci ani de relație cu Alex, iubitul bădăran, aceasta se îndrăgostește, sau mai bine spus, se lasă îndrăgostită de un barman modest pe nume Dani.

 

El era amantul care-i oferea Cristinei nopți de neuitat, călăuzind-o în tainele sexului și nu numai. Urmează un drum neprevăzut în care veți asista la evoluția personalității Cristinei, alături de scene erotice și descrieri „picante”!

   
„Să minți este înălțător, să fii sincer este o dramă!”

 

... minciunile pot fi de două feluri: distrugătoare sau mângâietoare ia suflet. Indiferent pe care Ie vom alege, baza va rămâne aceeaşi, diferind doar construcţia. Minţim des, involuntar, insesizabil, dar este cert că, într-un final, minciuna nu are viaţă lungă.


Am reuşit, după lungi căutări, să găsesc cheia de la apartament dintr-un morman de chei, de parcă eu deţineam vreo vilă cu douăzeci de camere, nicidecum un amărât de apartament cu două cămăruţe, care nici măcar nu e al meu, ci al părinţilor mei.

 

Dintre toate acele chei, doar una ştiam sigur că este de la apartament, restul cred că au fost puse de tata doar pentru decor, pe lângă un breloc vechi şi urât, care întruchipa o clepsidră. Erau căzute după frigider. Mi-am luat ţigările, geanta şi am plecat în grabă. A, da... fumam şi încă al dracului de mult!


Pe scările blocului se auzeau puternic tocurile mele. Obişnuiam să port tocuri de doisprezece centimetri. Mă făceau să par de 1, 80 înălţime.

 

Nerăbdătoare, am închis uşa blocului, dând nas în nas cu un ger nesuferit, dar deh, era decembrie!


De la câţiva metri i-am recunoscut farurile maşinii, pe care le asemănăm cu privirea unei pantere care stătea la pândă. De fiecare dată oprea la colţ de stradă, căci da, mă lua de la colţ, ca pe curve!

 

Eram amanţi sau, cel puţin, el era amantul meu. Trebuia să fim foarte discreţi, ne aflam într-un joc de strategie, iar mie îmi plac jocurile, mai ales cele care creează dependenţă...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Romane erotice - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0499 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.